Hejka
Dora dobry pomysł z podsuwaniem dwóch imion, gorzej jak się mężuchowi Twojemu spodoba to które miał odrzucić ;p
KasiaMarysia ja to bym się chyba poddała, chociaż nie wiem, ale podziwiam za cierpliwość i za to że z tylu rzeczy rezygnujez dla kp
OlaMagda Ty miałaś chyba ten zespół cieśni nadgarstka, przeszło Ci po porodzie? Jak nic mi się nie działo tak teraz prawa dłoń mi drętwieje ciągle, jak coś trzymam w ręce to aż boli i położna mówi, że to może być właśnie ten zespół ;/
W ogóle wyglądam jak alkoholik, cały nos czerwony i oczy załzawione od kataru ;/ zastanawiam się czy to nie jakiś alergiczny katar, ale w sumie nie wiem co by mogło go powodowac ;/
Miałam dzisiaj iśc na badania krwi, ale za długo spałam hahah ;p w poniedziałek już muszę skoczyć, bo we wtorek endokrynologa mam i muszę mieć wyniki
Znalazłam na allegro stanik do karmienia, teoretycznie w moim rozmiarze (mam straszny problem z określeniem teraz ;p) ale kosztuje 110 zł i się zastanawaim czy warto tyle kasy wydać, jak myślicie? Bo się sama nie potrafię zdecydować ;p
Miłego dzionka