reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzieki Violu[emoji8]

India zapewne:) nie ma to jak starszy brat, zawsze obroni;)

Oo właśnie kciuki za wizyty.

reklama
KasiaMarysia na sierpniowkach dziewczyny pisały o tym kaszlu przy skazie. Parę dzieckow ma i właśnie pisało ze prócz wysypki kaszel występuje. Mój brat tez miał skaze zresztą i bratanek.

atdctrd8ammce1aq.png

KasiaMarysia - ja bym na twoim miejscu zrezygnowała z kp natychmiast , dziewczyny maja racje ! Przecież jej źle napewno ją swędzi to wszystko , i jeszcE zostaną jej skazy i blizny jak tak bedzie cały czas .:-(
Dorcia - padłam z twojego meza [emoji23]musi zobaczyć małego i wybierze imię , No tak musi zobaczyć jakie imię mu do twarzyczki pasuje :-)
Wiki i Anna powodzenia na wizytach [emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji5][emoji5][emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No chyba tak ;)
Luzik sama wybiorę, dam mu dwa do wyboru jedno to konkretne a drugie jakiś Bdzigost albo Cieszygor i nie będzie miał wyjścia :)
Z resztą mój mąż i tak się zwykle daje przekonać i jest po mojemu ;)

Dziewczyny na ciemieniuche to oliwa albo dobre masło. Nasmarowac główkę na pół godziny przed kąpielą i założyć czapeczke i umyć głowę. W trakcie mycia i po dobrze wyczesanej. po kilku dniach przejdzie

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Radek tez mial.malo.
To co.Ada miala na poczatku to dla.mnie hardcore byl, na szczesxie juz ma mniej i tak jak piszesz wyczesywac trzeba regularnie.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Zachustowalam Ade i poszla spac, a nie dawno.wstala po 2,5 godzinnej drzemce. Nosek sie jej.zapycha i chyba ma gorsze samopoczucie. Wyglada na to, ze ja zarazilam. Oby jej sie na krtan nie rzucilo, bo ja chrypie, a wysokich dzwiekow w ogole nie wymawiam. Mam tak dziwny glos, ze mala patrzy sie z konsternacja jak cos mowie... Bo jej ten glos do mnie nie pasuje

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry