reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MnalaMi - jeszcze tydzien! Ostatni tydzien! :-)
No chyba, ze mala wczesniej zechce

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Viola Amelcia już spora pannica to śmiało już będzie chwytać zabawki.

Ania kurcze super masz prace i ta Pani Natalia taka zyczliwa;) a chłopcy w jakim wieku?

Kulcia zajrzę na blogi na pewno. A lezenie na lewym boku, żeby prawą ręką pisać na forum[emoji23]
Kochana a skąd wiesz o tym kaszlu?

Olamagda kurde ale Magda sie nie drapie w to miejsce, nie płakała wiec chyba jej nie przeszkadzało.

India oby to nie katar. A ma wydzieline?

Marysia, wyczyscilam.nos i nic sie nie zbiera, wiec chyba tak po prostu. Mam nadzieje.
Co do chwytania zabawek to moja chce, czesto zlapie, probuje do buzi wepchnac, ale.jej koordynacja jeszcze na wariata.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

No nie pokazują mi się posty jak pisze[emoji36]

Bosz dziewczyny jak wy dajecie radę z dwójką dzieci albo z trojka? Tu dopiero trzeba bic poklony, bo dieta to nic takiego. Ja sie czesto bije z czasem , szczegolnie jak gdzieś mamy jehac. Łoo matko dzien przed sie przygotowuje.

India moja też ma tak jakby katar, juz pisałam wam o tym pamietasz? To sapka i ja nie wiem jak sie jej pozbyc.

Moja juz potrafi zciagnac sobie zolwia przy bujawce i pcha go do buzi. Modlic tez juz sie nie modli;)

Marysia hydrocortyzon to steryd ale jest go niewiele. Bedzie dzialala p.swiadowo i lagodzila te zmiany alergiczne. Maść cholesterolowa dobrze natluszcza przy okazji.
Ja tez podziwiam za wytrwałość [emoji8]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Do góry