reklama
India9
Fanka BB :)
KasiaMarysia23
Viola Amelcia już spora pannica to śmiało już będzie chwytać zabawki.
Ania kurcze super masz prace i ta Pani Natalia taka zyczliwa a chłopcy w jakim wieku?
Kulcia zajrzę na blogi na pewno. A lezenie na lewym boku, żeby prawą ręką pisać na forum[emoji23]
Kochana a skąd wiesz o tym kaszlu?
Olamagda kurde ale Magda sie nie drapie w to miejsce, nie płakała wiec chyba jej nie przeszkadzało.
India oby to nie katar. A ma wydzieline?
Kochana a skąd wiesz o tym kaszlu?
Olamagda kurde ale Magda sie nie drapie w to miejsce, nie płakała wiec chyba jej nie przeszkadzało.
India oby to nie katar. A ma wydzieline?
No nie pokazują mi się posty jak pisze[emoji36]
Bosz dziewczyny jak wy dajecie radę z dwójką dzieci albo z trojka? Tu dopiero trzeba bic poklony, bo dieta to nic takiego. Ja sie czesto bije z czasem , szczegolnie jak gdzieś mamy jehac. Łoo matko dzien przed sie przygotowuje.
India moja też ma tak jakby katar, juz pisałam wam o tym pamietasz? To sapka i ja nie wiem jak sie jej pozbyc.
Moja juz potrafi zciagnac sobie zolwia przy bujawce i pcha go do buzi. Modlic tez juz sie nie modli
Bosz dziewczyny jak wy dajecie radę z dwójką dzieci albo z trojka? Tu dopiero trzeba bic poklony, bo dieta to nic takiego. Ja sie czesto bije z czasem , szczegolnie jak gdzieś mamy jehac. Łoo matko dzien przed sie przygotowuje.
India moja też ma tak jakby katar, juz pisałam wam o tym pamietasz? To sapka i ja nie wiem jak sie jej pozbyc.
Moja juz potrafi zciagnac sobie zolwia przy bujawce i pcha go do buzi. Modlic tez juz sie nie modli
viola150
Marysia hydrocortyzon to steryd ale jest go niewiele. Bedzie dzialala p.swiadowo i lagodzila te zmiany alergiczne. Maść cholesterolowa dobrze natluszcza przy okazji.
Ja tez podziwiam za wytrwałość [emoji8]
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Ja tez podziwiam za wytrwałość [emoji8]
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
reklama