reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurde KasiaMarysia! ! Przypomniało mi się skąd kaszel u Magdy ale ja pipa jestem. Przecież. Ona ma skaze , przy skaze jest kaszelon wstreciuch. Myślałam o tym przed zaśnięciem.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
AniaH pewnie ze przyjdzie na Ciebie czas, i pewnie jak u mnie w najmniej oczekiwanym momencie. Wazne ze masz fajna prace, mniej stresow to tez duzo. A jesli moge zapytać jak Twoja druga polowa? U nas bylo tak ze moj maz stwierdził ze jak nie będziemy miec teraz dzieci to trzeba sie wziąć za szukanie lub budowanie domu. Do tego chcial nawet kocie przygarnac bo ktos je wyrzucil, a malutka nocowala u nas bo tesciowa ja wzięła. A przecież on kotów nie lubi w domu. W koncu sie pytal za ile ten okres i przez kilka dni mówiłam ze za 3 godziny bo go już czulam a on nie przyszedl :p

Dora gratuluję Synka :-*

normalnie czuje sie jak z dupy wyjeta...... jak na zlosc pozno sie wxzoraj a wsumie to nawet dzis sie polozylam.
takie cos sobie kupilam na sutki, ma dobra rexenzje i opinie i konsystencja spoko bo nie jest geste jak ziaja
1484290614-aaaaaa.jpeg

KasiaMarysia - ja bym na twoim miejscu zrezygnowała z kp natychmiast , dziewczyny maja racje ! Przecież jej źle napewno ją swędzi to wszystko , i jeszcE zostaną jej skazy i blizny jak tak bedzie cały czas .:-(
Dorcia - padłam z twojego meza [emoji23]musi zobaczyć małego i wybierze imię , No tak musi zobaczyć jakie imię mu do twarzyczki pasuje :-)
Wiki i Anna powodzenia na wizytach [emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji5][emoji5][emoji5]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi, ziajka gesta jak miod, ale ma hartowac tez ;-)
Dobry tez bepanthen, tylko zmywac trzeba.

Anna, kciuki trzymam :-)

Ja mysle, ze jesli Marysi zalezy na tym kp i chce sie poswiecac diecie itp to niech robi to dalej. Jesli oczywiscie tego chce.
Dzieci zwykle wyrastaja ze skazy. Szkoda Madzi, ze tak sie meczy, ale najwyraxniej nic spoza kartki jej nie sluzy, wiec poklony dla Marysi z mojej strony za wytrwalosc, to juz Kulcia chyba tez zauwaxyla.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

H3j... Ja jeszcze w łóŻku a wy tutaj tyle napisaliście że ho ho ...
KasiaMarysia ja też bym sie nie upierała przy np jak bym widziała że jakieś malusie odstępstwa aż tak szkodzą...
Czasami trzeba zrezygnować z tego co wydaje nam się super dla dobra dziecka...

H3j... Ja jeszcze w łóŻku a wy tutaj tyle napisaliście że ho ho ...
KasiaMarysia ja też bym sie nie upierała przy np jak bym widziała że jakieś malusie odstępstwa aż tak szkodzą...
Czasami trzeba zrezygnować z tego co wydaje nam się super dla dobra dziecka...

Ja juz zdazylam Radka do szkoly zaprowadzic, pojsc pp pieczywo, wrocic i zjesc sniadanie leniu ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry