reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja cetaPHIL TEŻ PRZETESTOWAŁAM NA MAŁYM I JAKO JEDYNY Z TYCH ZALECANYCH DLA SUCHEJ ALERGICZNEJ

My właśnie jedziemy na cethapilu bo młodszemu co jakiś czas alergia wychodzi noni ma sucha skórę, ale jego cena mnie przeraża [emoji6]
Wczoraj robiliśmy panel pokarmowy, zobaczymy co wyjdzie bo póki co wyszedł na testach kot, pies, kurz i brzoza

Polecam Wam fb bądź instagram bądź Snap mamaginekolog, dużo się o ciąży można dowiedzieć, min innymi o tym leżenie na lewym boku, że to mit Kasiu ( ja leżałam twardo jak nie wiedziałam, mało nie kiplam [emoji23])

atdctrd8ammce1aq.png

Jakbym spala na tym zalecany lewym, to wogole bym nie spała [emoji23]tylko prawna razie wchodzi w gre

KasiaMarysia23 współczuję tej alergii Małej, może faktycznie mm jest dobrym wyjściem jak piszą dziewczyny?
Dora gratuluję potwierdzenia płci [emoji4]
My dziś wizytujemy , zobaczymy jak się ma sytuacja tam na dole [emoji3]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Amelka, Fifi, Adrianka, Milenka, Madzia, Igi, Tymon - no po prostu sa cudne. Chlone wszystkie fociaki z bananem na mordce, a juz snapy to po prostu cudoooowne!

Dziekuje Nuska, zaraz lece na priva oczytaaac!

Dorcia, gratuluje wiec synka! Mega sie ciesze, ze i Tobie i Wiki sie udaaalo ;**

A co do mojej pracy, to Natka, moja szefowa, mowila ze poprzednia opiekunka zanim sie przeprowadzili do nowego domu na wies zaszla w ciaze, a taka, ktora byla tylko na miesiac przede mna chwilowo nie wiedziala, ze w niej byla, i Natka sie smieje, ze teraz na mnie kolej. Jak ostatnio zesmy z ta najstarsza dziewczynka szesciolatka zrobily sobie uczte, bo mialam zachcianke na upieczenie babeczzek, a przy okazji Mala sie cieszyla z wspolnej pracy, to Natka twierdzila, ze ewidentnie wlasnie ciazowe fluidy na mnie leca, i zeby sie wstrzymaly, bo nie chce tracic jeszcze opiekunki ;D huehuehue. Ale uspokoilaaaam, ze jeszcze spokojnie,.nie na mnie czas przyszedl ;D

Ale powiem Wam, ze szesciolatka wymiata. Nawet jeszcze nie ma 6 skonczonych, za pare miesiecy dopiero. Ale teksty ma nieziemskie, naprawde jest dojrzala dziewczynka. Niegrzeczna, gorsza niz chlopacy, ale bardzo bardzo madra dziewczynka. A cala jej niegrzecznosc wywodzi sie z zazdrosci o mlodszych braciszkow.

KasiaMarysia!! Ta wysypka moze rzeczywiscie po kremiku, skoro tylko na brzuszku? Nie wiem cholerka, kompletnie sie nie znam, ale obys tylko sie nie denerwowala..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora super że wszystko ok :) to jak chłopak potwierdzony to może mąż zacznie nad imieniem myśleć?? :)

India moja teraz powoli zaczyna sie interesować swoimi rączkami a i zabawkami. jak sie jej powiesi na pałąku to chyba jeszcze nie bardzo świadomie ale ją łapie :) do pobożnych rączek wróci pewnie później. ja już zapomniałam w jakim okresie jakie umiejętności dziecko nabywa. u filipa wydawało mi sie to tak szybko :)

Mąż stwierdził, że on musi dziecko zobaczyć i po urodzeniu wybierze,

Polecam Wam fb bądź instagram bądź Snap mamaginekolog, dużo się o ciąży można dowiedzieć, min innymi o tym leżenie na lewym boku, że to mit Kasiu ( ja leżałam twardo jak nie wiedziałam, mało nie kiplam [emoji23])

atdctrd8ammce1aq.png

Ja czytam bloga 9 miesięcy Mataja i dosyć fajnie dziewczyny piszą. W każdym razie mało jest typowo reklamowych postów jak u innych, a dużo konkretów. Mama ginekolog czeka w kolejce do przeczytania... ale o tym leżeniu to czytałam że to mit. Ja w sumie dużo leże na lewym bo akurat tak mam brzeg łóżka, na prawy sporadycznie się przekręcę. Dr mówił żeby wybrać porostu jeden bok nie ma znaczenia który.
Moja mama mi mówiła, że mój brat był tak ułożony i 2 tyg przed porodem się obrócil.
Ja to myślę, że mam jeszcze sporo czasu i jeszcze nie raz na głowie stanie.

My właśnie jedziemy na cethapilu bo młodszemu co jakiś czas alergia wychodzi noni ma sucha skórę, ale jego cena mnie przeraża [emoji6]
Wczoraj robiliśmy panel pokarmowy, zobaczymy co wyjdzie bo póki co wyszedł na testach kot, pies, kurz i brzoza

Jakbym spala na tym zalecany lewym, to wogole bym nie spała [emoji23]tylko prawna razie wchodzi w gre

KasiaMarysia23 współczuję tej alergii Małej, może faktycznie mm jest dobrym wyjściem jak piszą dziewczyny?
Dora gratuluję potwierdzenia płci [emoji4]
My dziś wizytujemy , zobaczymy jak się ma sytuacja tam na dole [emoji3]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Trzymam kciuki za wizytę :)

witajcie z rana. my dzien dzis zaczelismy o 4:30..... maly obudzil sie z placzem ale po kilku mjnutach sie uspokoil ale juz nie zasnal, marudzil troche. zjadl mleko i myslalam ze po tym zasnie ale nie. teraz siedzimy i ogladamy defacto.
dora super ze wszystko ok i ze chlopak sie potwierdzil.

No to witam ranne ptaszki :)

Mam problem z aplikacją leków dopochwowych Ta luteina to ujdzie bo mała, ale te na infekcję, duże i jeszcze płaskie i kanciaste normalnie taka spięta jestem tam na dole że szok.

reklama
a co do spania to glownie spie na prawym boku[emoji5]
paskudna dzis pogoda u mnie.... wieje mocno.
na 12 ide do kosmetyczki zeby zrobila mi ladnie stopy [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]

Do góry