reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
AniaH pewnie ze przyjdzie na Ciebie czas, i pewnie jak u mnie w najmniej oczekiwanym momencie. Wazne ze masz fajna prace, mniej stresow to tez duzo. A jesli moge zapytać jak Twoja druga polowa? U nas bylo tak ze moj maz stwierdził ze jak nie będziemy miec teraz dzieci to trzeba sie wziąć za szukanie lub budowanie domu. Do tego chcial nawet kocie przygarnac bo ktos je wyrzucil, a malutka nocowala u nas bo tesciowa ja wzięła. A przecież on kotów nie lubi w domu. W koncu sie pytal za ile ten okres i przez kilka dni mówiłam ze za 3 godziny bo go już czulam a on nie przyszedl
Dora gratuluję Synka :-*
Dora gratuluję Synka :-*
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Dziękuję [emoji4]Trzymam kciuki za wizytę
a co do spania to glownie spie na prawym boku[emoji5] [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Piąteczka [emoji3]
OlaMagda09
KasiaMarysia - ja bym na twoim miejscu zrezygnowała z kp natychmiast , dziewczyny maja racje ! Przecież jej źle napewno ją swędzi to wszystko , i jeszcE zostaną jej skazy i blizny jak tak bedzie cały czas .:-(
Dorcia - padłam z twojego meza [emoji23]musi zobaczyć małego i wybierze imię , No tak musi zobaczyć jakie imię mu do twarzyczki pasuje :-)
Wiki i Anna powodzenia na wizytach [emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji5][emoji5][emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia - padłam z twojego meza [emoji23]musi zobaczyć małego i wybierze imię , No tak musi zobaczyć jakie imię mu do twarzyczki pasuje :-)
Wiki i Anna powodzenia na wizytach [emoji1360][emoji1360][emoji1360][emoji5][emoji5][emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
India9
MalaMi, ziajka gesta jak miod, ale ma hartowac tez ;-)
Dobry tez bepanthen, tylko zmywac trzeba.
Anna, kciuki trzymam :-)
Ja mysle, ze jesli Marysi zalezy na tym kp i chce sie poswiecac diecie itp to niech robi to dalej. Jesli oczywiscie tego chce.
Dzieci zwykle wyrastaja ze skazy. Szkoda Madzi, ze tak sie meczy, ale najwyraxniej nic spoza kartki jej nie sluzy, wiec poklony dla Marysi z mojej strony za wytrwalosc, to juz Kulcia chyba tez zauwaxyla.
Dobry tez bepanthen, tylko zmywac trzeba.
Anna, kciuki trzymam :-)
Ja mysle, ze jesli Marysi zalezy na tym kp i chce sie poswiecac diecie itp to niech robi to dalej. Jesli oczywiscie tego chce.
Dzieci zwykle wyrastaja ze skazy. Szkoda Madzi, ze tak sie meczy, ale najwyraxniej nic spoza kartki jej nie sluzy, wiec poklony dla Marysi z mojej strony za wytrwalosc, to juz Kulcia chyba tez zauwaxyla.
Życiowa
India9
Ja juz zdazylam Radka do szkoly zaprowadzic, pojsc pp pieczywo, wrocic i zjesc sniadanie leniu ;-)
reklama