reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Najdziejka haha to miałaś z rana przygodę :)
Ja byłam wzoraj u fryzjera i mój został z dzieciakami i mała zrobiła kupę, on ją na przewijak, otworzył pampersa a ona dalej... trzy pampersy zmarnował bo nie mógł nadąrzyć z podkładaniem :p i jeszcze siusiu na koniec zrobiła. cała do przebrania była. chrzest bojowy )

U nas katar :/ u Amelki niestety. całą noc się przez nosek męczyła. Psikam solą, wyciągam fridą i smaruje maścią majerankową. Co jeszcze?? aha mam aromactiv baby żel to jej na noc klatkę posmaruję
No to go córcia urzadzila pięknie ☺ za wszystkie czasy się nazmienial A jak fryzura?

reklama
Mała Mi moja miała mieć ok 2500 a miała 3800. Nic się nie martw.

Dziewczyny co to może być. Mała kaszle troszkę. Rano znowu jakby mokrym odkaszlneła. Mamy nawilżacz, lekarze mówią że czysto w płucach. Fenistil na uczulenie bierze 5 dzień...

Dzień dobry,[emoji6]

A kataru nie ma?? Może jej coś spływa po gardełku z nosa i dlatego rano odkaszluje...

No to go córcia urzadzila pięknie ☺ za wszystkie czasy się nazmienial A jak fryzura?

Fryzura podobna jak była, kolor w sumie też. nawet za ciemny wyszedł. następnym razempowiem żeby był jaśniejszy. Bo zawsze jeżdziłam do fryzjera po drodze do pracy, a to 17km ode mnie i teraz poszłam pierwszy raz do kobietki w swjej miejscowości.

Czy Wy też widzicie że mój suwaczek pokazuje że Amelka ma 1 miesiąc, 3 tyg i 1 dzien?? Bo jak wejde w sygnaturę to pokazuje dobrze, a na forum widzę że z opóźnieniem.

W zeszłym tyg się ucieszyłam bo było 0,5 kg więcej a dziś się waze i znowu spadło. A wszędzie czytam ile to się powinno przytyć. A tu prawie połowa ciąży i bilans ujemny. Ja już nie wiem jem 5 posiłków nawet jak mi się jeść nie chce.

Jak normalnie chciałam schudnąć to nie szło tak łatwo

Viola nie ma kataru. Tzn nic jej nie wypływa z nosa i suche glutki ma. Ale takto słychać jakby miała tylko, że ona już długo tak ma.

Fryzura podobna jak była, kolor w sumie też. nawet za ciemny wyszedł. następnym razempowiem żeby był jaśniejszy. Bo zawsze jeżdziłam do fryzjera po drodze do pracy, a to 17km ode mnie i teraz poszłam pierwszy raz do kobietki w swjej miejscowości.

Czy Wy też widzicie że mój suwaczek pokazuje że Amelka ma 1 miesiąc, 3 tyg i 1 dzien?? Bo jak wejde w sygnaturę to pokazuje dobrze, a na forum widzę że z opóźnieniem.

Ja na komp widzę 2 mies i 2dni u Amelki

Viola ja nie widze na apce suwaka.

Dora jeśli maleństwo rośnie to wszystko jest ok:) ja też bym chciała nie tyć w ciąży, a tu +18 czy nawet +20.

reklama
Nadziejka- ja kaszkę podaje i podawałam tylko przez butelkę , z dziurką numer 3 i jest ok i na przyszłość łatwiej dajesz flachę samo trzyma , za to nigdy nie rozumiałam podawania obiadku czy zupki przez flachę .
KasiMarysia- wiesz moze wyłącz ten nawilżacz na dobę i zobaczysz ? Ja miałam nawilżacz raz przy synu dostawał mojrego kaszlu i juz nigdy więcej . Ale moze u mnie nie jest tak sucho ? Zreszta nie wim nie urzywam to sie nie znam .
Violcia- nie widac suwaczki :-/
Dorcia - kochana jedz !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry