reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka:)
MałaMi jeszcze chwileczka i Malutka będzie z Wami, super! :) w sumie to tak fajnie znać datę, bo ja to już bym chciała wiedzieć kiedy Jasio będzie z nami,a tu on wyskoczy kiedy będzie miała na to ochotę :)
Nadziejka Filipek to normalnie kawał Przystojniaka ;) super, że wszystko się udało i macie już to z głowy ;) buty faktycznie szałowe ;p
Dora z tym tyciem w ciąży to tak właśnie jest, niby żeby nie za dużo każda by chciała,a jak w ogóle się nie tyje to też nie za dobrze. Chociaż znam przypadki, że dziewczyny w ciąży chudły, ale wyniki były ok i z maluszkami też i lekarz mówił, że tak też może być ;) ja "ruszyłam" z tyciem jakoś po 20 tygodniu tak konkretniej, ale źle i tak nie jest moim zdaniem ;)
Viola no to Amelcia dała tatusiowi popalić :D ja do fryzjera się wybieram od października, żeby podciąć włosy i jakoś trafić tam nie mogę ;p

Miłego dzionka ;)

reklama
Kasia jak lekarze mówią, że spoko to może sapka?

Ja kaszkę daje łyżeczka , ale czasem na noc w butli na dobranoc.

atdctrd8ammce1aq.png

Viola ja nie widze na apce suwaka.

Dora jeśli maleństwo rośnie to wszystko jest ok:) ja też bym chciała nie tyć w ciąży, a tu +18 czy nawet +20.

W sumie to na dwóch ostatnich wizytach dr nie mierzył maluszka. Ostatni pomiar miał na usg prenatalnym, ale brzuch rośnie i rusza się intensywnie to nie ma cudów rośnie.
We czwartek mam wizytę to go poproszę żeby go zmierzył i spróbuję pogadać o tej wadze.

Mi dali te pampersy ale mały miał odparzona pupę po nich jak mi się skończyły dady i musiałam mu 2 te pampersy założyć z pampersa ale to może dlatego że ja od razu zaczęłam dade nakładać tylko się urodził a tu nagle mi się skończyły a Paweł się spóźnił i założyłam te ze szpitala.

Bo Fifi mi teraz za każdym razem jak odbije to aż mu prawie wszystko chlusnie jakby już za rzadkie to mleko było. I tak myślę żeby mu kaszkę zacząć dawać bo cały czas go musze przebierać.

zrz63e5eihevjza5.png

Cześć :)
MalaMi o jacie to już niedługo :D Ale super :)

Dora pokaż brzuszka czy faktycznie rośnie ;)

Do mnie ma zaraz położna przyjść Ale inna ta która mnie wazyla itp w ciazy. Nie wiem w sumie czemu tak. Była po porodzie dwa razy jakaś a teraz ta. Książeczkę mówiła żeby przygotować. Ona jest bardzo fajna :)

Nadziejka Fifi przystojny facecik :) fajnie że poszło wsZystko super.

Dzieciaczki do zjedzenia nasze są :) uwielbiam jak zdjęcia wklejanie :D

reklama
Do góry