reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale tylko do zagęszczenia bo tak to.musi normalnie mleko pić. Tak to kleik sam to jak woda z ryżu przecież ;p kaszki bym podała jak juz dobrze zaczniesz mu dietę rozszerzac. Jak więcej będzie jadł.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Dziewczynki jakiej wielkości te torby do szpitala się zabiera?
To są dwie oddzielne dla siebie i dla malucha?
Bo wypatrzyłam taką ładną torbę podróżną
Wysokość: 31cm
Szerokość: 41-52cm
Głębokość: 24cm
I nie wiem czy nie za mała, a tak przyszłościowo mogłaby się przydać

Dorcia zależy na ile wyjeżdzasz [emoji28][emoji28][emoji28] a tak serio to nie wielka ci starczy ja mam te na kółkach do samolotu 4 rożnej wielości a nie wzielam , do szpitala zwykła wzielam nie dużą wielkości i pojemności dużego plecaka powiedzmy i dla małej dodatkowa dla niej większa bo ubranka do przebrania kosmetyki a ja tylko kosmetyczka i 2 piżamy i dobre i ciuchy do wyjścia .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dorcia tez zależy co będziesz musiała do tej torby zapakować :) Ja np teraz to muszę wziąć i ubrania i pampersy i cala resztę a w innym szpitalu u mnie w mieście o którym najpierw myslalam potrzeba mieć tylko swoje rzeczy osobiste. Ale ogólnie torba fajna :)

Zageszczalam mu tym kleikiem mleko no ale nie chce w ogóle tego ani pić ani jeść lyzeczka nie wiem dlaczego bo to smak ma taki jak mleko przecież.

Trochę tam je mi tych warzywek ale tak nie za dużo . A spróbuję mu z rana jutro dać bo wtedy jak wstanie to najbardziej do jedzenia jest ;p

zrz63e5eihevjza5.png

Dorcia tez zależy co będziesz musiała do tej torby zapakować :) Ja np teraz to muszę wziąć i ubrania i pampersy i cala resztę a w innym szpitalu u mnie w mieście o którym najpierw myslalam potrzeba mieć tylko swoje rzeczy osobiste. Ale ogólnie torba fajna :)

Z tego co się orientuję to u nas trzeba zabrać wszystko, czyli podkłady, pieluchy, kosmetyki itd itp a to trochę miejsca zajmuje.

reklama
Do góry