reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wy tak o tych gondolach mówicie, to chyba mam kolejne kryterium wyboru wózka. U nas to ponad pól roku będzie zimą.
Moja przyjaciółka ze studiów kupuje pampersy przez internet w dużych paczkach i mówi, że cenowo jak dada wychodzi.
Poza tym dowiedziałam się, że myśli o drugim dziecku a pierwszy skończy niedługo 7 miesięcy. A i kolejna w ciąży. Teraz to będziemy miały tematy ciążowo- kupkowe ;)

reklama
Nadziejka super ,że wszystko poszło zgodnie z planem :) Buty bardzo fajne :) Filip śliczny jest :)
Dora no jasne,że pasi a czemu niby nie?:p
Ola ja też oglądałam , super film :)

Dziękuję dziewczynki raz jeszcze kochane jesteście ;*

No Kulcia duże chłopaczki nasze duże ;)

Oj juz jest po wszystkim stresu nie ma . Bo z tego wszystkiego to siadlam w Kościele wtedy kiedy trzeba stać i sobie siedziałam haha ;p

zrz63e5eihevjza5.png

Kasia dokładnie !;)

Mała nie dygaj nic wszytko będzie dobrze na pewno;)

Olcia właśnie ja musze iść po receptę do ginekologa żeby i mi i mojemu przepisał tabletki bo ja go znowu zarazilam i co się poprzytulamy to znowu mam zakażenie. Ajj co ja się mam z ta pipka.

Dora moja koleżanka tez ma niskie taki i mówi że super są wygodne . A co to ciąża to nie choroba chodzą dziewczyny w takich do spodni do legginsow; ) Moje są trochę wysokie i myślałam że będzie mi w nich nie wygodnie ale było super bo jak zamawialam to myślałam że będą o połowę niższe żeby tylko taki podwyższenie miały. Zawsze chciałam mieć kozaki za kolano ale myślałam sobie ja za niska ja za niska aż zamówiłam. I nie mają żadnego ocieplenia a ja w nich nie zmarzlam a było -26 stopni ;p

zrz63e5eihevjza5.png

Dzieki dziewczyny za mile slowa!
nadziejko nawet Ci ze stresu nje napisalam ze super wygladaliscie i ze wszystko sie udalo:) i te kozaczki zawsze mi sie takie podobaly ale przy moim wzroscie (156) to beda pewnie do pipki hahaha.
troche ciezka noc byla bo maly sie krecil i ja tez sie budzilam co chwile.
musze torbe skonczyc pakowac i skonczyc szyc ta falbanke i chyba bede miala wszystko gotowe. doktorek mowil ze jest nowy anestezjolog mlody i bardzo przystojny (tak ludzie twierdza) zobaczymy hahha.
ogolnie zmartwilam sie tez tym ze mala wg mnie malo urosla przez ostatni miesiac 500g i wg usg wazy teraz 2900. no a ja przytylam 1,5kg

teraz patrzylam na usg wczorajsze i mieasiac temu co mialam to mala praktycznie nie urosla :( no i na usg wczorajszym jest ze 2666g a nie 2982 tal jak mowil. kurde martwi mnie to. moze pojechac gdzies na samo usg?

MalaMi, lekarz by chyba zwrocil uwage, ze cos nie tak. Wez pod uwage margines bledu, wtedy waga mogla.byc zawyzona, a wczoraj zanizona.
Moja urodzila sie 2870g, wiec tez maluszek taki pomarszczony.
Nie wiem czy kolejne USG cos pomoze. Za 10 dni idziesz do szpitala.
Ale jesli tak bardzo sie martwisz to zrob to usg dla wlasnego spokoju.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry