reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mała a ja mam 165 wzrostu i są git a można je też podwinac na gorze także i na Ciebie będą spokojnie ale to już się może będziesz stroić jak z dzidziem będziesz na spacery chodzić hehe :) kochana jakby było coś źle to by Ci powiedzieli ;)

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Tak samo jak mój miał miał ważyć max do 4.100 a ważył 4.500 także Mała nie przejmuj się bo zobaczysz jeszcze będziesz klocka dźwigać szczególnie ze masz taki duży brzuszek ;) dziewczynki a wy swoim szkrabom kaszki podajecie w butelkach czy lyzeczka? ;)

zrz63e5eihevjza5.png

Dzieki dziewczyny za mile slowa!
nadziejko nawet Ci ze stresu nje napisalam ze super wygladaliscie i ze wszystko sie udalo:) i te kozaczki zawsze mi sie takie podobaly ale przy moim wzroscie (156) to beda pewnie do pipki hahaha.
troche ciezka noc byla bo maly sie krecil i ja tez sie budzilam co chwile.
musze torbe skonczyc pakowac i skonczyc szyc ta falbanke i chyba bede miala wszystko gotowe. doktorek mowil ze jest nowy anestezjolog mlody i bardzo przystojny (tak ludzie twierdza) zobaczymy hahha.
ogolnie zmartwilam sie tez tym ze mala wg mnie malo urosla przez ostatni miesiac 500g i wg usg wazy teraz 2900. no a ja przytylam 1,5kg

To taki przystojniak że pacjentki na jego widok padają i nie musi środków znieczulajacych podawać ☺

Nadziejka, ja teraz kaszek nie podaje, ale Radkowi lyzeczka dawalam. Z butelki tylko mleko z kleikiem kukurydzianym i picie, bo niekapkow nie chcial

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Jeśli chodzi o przystojnych lekarzy to ja na przystojnego ginekologa nie trafiłam jeszcze Albo kobietki były a tych 3 facetów to jeden taki misiek z kreconymi włosami. Z koleżanką zeżeśmy żartował że jego córeczki to by piękne loczki miały, w sumie to nie wiem czy ma dzieci. A dwóch pozostałych to tacy starsi po 50 i bez szału. Także mój mąż nie jest zazdrosny ☺

Najdziejka haha to miałaś z rana przygodę :)
Ja byłam wzoraj u fryzjera i mój został z dzieciakami i mała zrobiła kupę, on ją na przewijak, otworzył pampersa a ona dalej... trzy pampersy zmarnował bo nie mógł nadąrzyć z podkładaniem :p i jeszcze siusiu na koniec zrobiła. cała do przebrania była. chrzest bojowy )

U nas katar :/ u Amelki niestety. całą noc się przez nosek męczyła. Psikam solą, wyciągam fridą i smaruje maścią majerankową. Co jeszcze?? aha mam aromactiv baby żel to jej na noc klatkę posmaruję

reklama
Mała Mi moja miała mieć ok 2500 a miała 3800. Nic się nie martw.

Dziewczyny co to może być. Mała kaszle troszkę. Rano znowu jakby mokrym odkaszlneła. Mamy nawilżacz, lekarze mówią że czysto w płucach. Fenistil na uczulenie bierze 5 dzień...

Dzień dobry,[emoji6]

Do góry