reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejka - super wygladaliscie , zajebiste buty , miałam sobie kupic ale niestety figura narazie mi na to nie pozwala . świetnie ze wszystko poszło po twojej myśli :-)
Miej zawsze w apteczce globulke jakby ci sie nawracalo kup w aptece i miej na wszelki wypadek ...
Moja Milka tez znosić dobrze takie pieluchy w lidlu czy aldi , tez jej 4 biorę :-)
MalaMi - myśl tylko o sobie i dzięki narazie , w domu tez bedzie ok musisz byc dobrej myśli a wszystko bedzie dobrze , ja jak mam czarne myśli i mi źle to czytam juz po raz 5 chyba " potęgę podświadomości " i jest lepiej , takze myśl pozytywnie , a my tu trzymaniu kciuki [emoji1360][emoji1360][emoji254][emoji254][emoji254][emoji175][emoji175][emoji175]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Nadziejka pieknie wygladaliście. Matko Ty to taka urodziwa kobieta. Super że Fifi grzecznie wszystko wytrzymał.

Mala mi kochana nie panikuj. Bedzie dobrze[emoji9]
Czekamy na Amelke:)

MalaMi ja pierwszy raz zostawiłam Tosie jak miała niespełna 2 lata i to na tydzień bo byłam w szpitalu i oczywiście uparlam się że mają mi ją przywieźć i tak płakała jak musiała odjechać że aż wymiotowala więc więcej już nie była mimo że od tamtego czasu byłam trzy razy w szpitalu.
Dasz radę. Nie jest taki malutki więc mąż da radę.

Ja od kilku wieczorów mam zgage. Kładę się spać i mnie pali. Wczoraj w nocy wypilam prawie litr zimnego mleka więc może dlatego mnie pogonilo na kabelek.

Dziś pojechaliśmy ze Z na zakupy bo jak na złość wszystko mi się pokonczylo i trzy reklamówki zakupów 220 zł. Najdroższa rzec kosztowała 20 zł i to była poduszka ze zwierzętami dla Tosi :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka Igi tez 4+ dady nosi także takie same chopaky :)

Anka my jak.na zakupy jedziemy to tez wiecznie pod 200 zeta, drogie wszystko jak czort .

atdctrd8ammce1aq.png

Dziewczynki jak będziecie miały chwile na obejrzenie filmu to zobaczcie " za jakie grzechy dobry Boże " oglądnęłam po polsku dziś brzuch mnie boli od śmiechu , [emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]2 lata temu oglądałam po francusku w kinie .
Tu macie zwiastun

A TU CAŁY film Link do: Za Jakie Grzechy Dobry Boze (2014) PL

Miłej nocki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42][emoji42]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nadziejka wspaniale, że wszystko się udało. Przystojniaczek z Filipka.
Buty super :) Przed chwilą oglądałam podobne tylko na niskim obcasie bo wyprzedaże są. Ale się waham bo nie wiem, czy w ciąży pasi takie seksi buty zakładać.

reklama
Do góry