reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej laski ;) chrzciny się udały Fifi był grzeczny bardzo i w Kościele i w lokalu ;) jedzenie super ;) zebrał 5100zl prezentów i łańcuszek z apart także nawet się nie spodziewałam . Wstawiam wam parę fotek ;)
1483991474-aaaaaa.jpeg
1483991478-aaaaaa.jpeg
1483991483-aaaaaa.jpeg
1483991488-aaaaaa.jpeg
1483991492-aaaaaa.jpeg

Amelcia i Madzia piękne dziewuszki ;)

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Nadziejko, wszyscy piekni i wystrojeni :-) a prezenty super, chociaz wiadomo, ze nie o nie chodzi. Zwrocilo sie Wam, wiec ekstra :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Nadziejka tez zauważyłam ze Fifi taki duzy juz w tej gondoli :-)
Super że sie wszystko udalo, slicznie Filipek wygladal i piekny tort :-)

MalaMi!!! Super, jeszcze tak naprawdę 1,5tyg :-) :-) dasz rade! Może wyjdziesz tak jak.ja po dwoch dobach to tylko 3 dni cie nie bedzie

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

mowil ze w czwartak na oddzial a w niedziele do domu. kurde martwie sie zeby w domu wszystko bylo ok i zeby jakis awantur nie bylo jak bede w szpitalu.

Mała no to czekamy :D

Nadziejka no Igi tez tak w gondoli i juz w spacerowke go wsadzilam , ale ja mam taką co.sie do lezacej rozkłada wiec zdrowo żeby nie było :) ale i tak.mi siadać próbuje jak jest rozebrany w niej w galerii czy coś. No i raczkowac próbuje. Oczywiście najpierw jak rączek do tylu ;)

Nadziejko pięknie wygladaliscie. Super buty masz a Fifek przystojniacha :D ile.wazy i mierzy? On to jak Igi byczek a nawet większy bo Igi ma już 5 miesięcy a Twój młodszy.

Ja jak wyjeli małego to dostałam jego stopki do policzka , zimne takie a on jak obrażony taka mina :D ostatnio.wrocilam do mojego postu po cc

atdctrd8ammce1aq.png

No tak tak byłam zszokowana ze aż tak się goście wytracili.

Dziękujemy pieknie;*

A Fifi właśnie juz ino ino się mieści w tym wózku kurde a o foteliku nie wspomnę. Gondola jest do 13 kg i fotelik tez ale on jest długi i jak się wierci czasem w wózku to kurde nogi mu wystają za wózek i się dziwnie ludzie na nas patrzą haha [emoji14]
Ksiądz w Kościele do nas mówi a czemu wy tak późno go chrzcicie a my mówimy ze 4 miesiące to chyba nie późno a ksiądz mówi ze on taki duży ze myślał że ma z 7 miesięcy.

A byliśmy dzisiaj na usg bioderek z małym i wszystko dobrze i lekarz mówił ze ładnie juz siadać chce Fifi i ze pewnie szybko zacznie chodzic ;p bo on go położył na lezance na usg a on wstaje hehe ;p

Boże laski mam znowu zakażenie jakieś na dole tam. Kurde tak mnie piecze ze szok musze iść do ginekologa po coś bo nie wytrzymam a tyle miałam spokoju.

Kupiłam dzisiaj w smyku małemu body ×5 za 41 zł i tam 2 pary spodni i 2 bluzki w pepco i wydała chyba nie całe 100 zł także tanioszka;p

A w biedronce nie było pampersow 4 i kupiłam 4+ ale są dobre a myślałam że będą za duże ale kurde juz ich jest mniej bo 50 tylko. No ale i tak dobrze ze mały nie ma arystokrackiej dupencji i może te nosić hehe ;p

Aaa miałam dzisiaj egzamin zawodowy i kurde nie zdałam go bo sprawdzałam odpowiedzi i jak je czytałam to się posikalam normalnie bo ja nie wiem jakim cudem takie głupoty po wymyslalam;p

MałaMi nic się nie martw kochana na zapas wszystko będzie dobrze ;*

Boziu jak miło poczytać o tym jak chodźicie na usg i w ogóle ;)

zrz63e5eihevjza5.png

Nadziejka pampersy już 4??? To duży chłopak naprawdę. Moja Toska w gondoli 10 miesięcy jeździła i swojego wózka nigdy w życiu bym nie zamieniła na inny mimo że nie jest to firmowa :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia nie wiem ile teraz waży ani ile mierzy bo tak go nie mierze zbytnio . Następne szczepienie mamy po 20 stycznia to będziemy wiedzieli . Bo 9 grudnia ważył 7 kg i tak go mierzyła pielęgniarka ze zapisała ze 62 cm ma a przecież on się taki urodził i dopiero jak go doktorka zmierzyła to mówiła ze ms 70.
Kurde ja zapomniałam ze mam też spacerowke przecież i tez się tak rozkłada jak mówisz ,ale jeszcze się w gondoli pomeczymy trochę hehe ;p

Kulcia ja to tak trochę za bardzo na czarno ale żakietu nie sciagalam bo zmarzlam w Kościele.
A buty z promocji na stili.pl kuupuj polecam ;)

zrz63e5eihevjza5.png

Do góry