reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej laski ;) chrzciny się udały Fifi był grzeczny bardzo i w Kościele i w lokalu ;) jedzenie super ;) zebrał 5100zl prezentów i łańcuszek z apart także nawet się nie spodziewałam . Wstawiam wam parę fotek ;)
1483991474-aaaaaa.jpeg
1483991478-aaaaaa.jpeg
1483991483-aaaaaa.jpeg
1483991488-aaaaaa.jpeg
1483991492-aaaaaa.jpeg

Amelcia i Madzia piękne dziewuszki ;)

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Nadziejko, wszyscy piekni i wystrojeni :-) a prezenty super, chociaz wiadomo, ze nie o nie chodzi. Zwrocilo sie Wam, wiec ekstra :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Nadziejka tez zauważyłam ze Fifi taki duzy juz w tej gondoli :-)
Super że sie wszystko udalo, slicznie Filipek wygladal i piekny tort :-)

MalaMi!!! Super, jeszcze tak naprawdę 1,5tyg :-) :-) dasz rade! Może wyjdziesz tak jak.ja po dwoch dobach to tylko 3 dni cie nie bedzie

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

mowil ze w czwartak na oddzial a w niedziele do domu. kurde martwie sie zeby w domu wszystko bylo ok i zeby jakis awantur nie bylo jak bede w szpitalu.

Mała no to czekamy :D

Nadziejka no Igi tez tak w gondoli i juz w spacerowke go wsadzilam , ale ja mam taką co.sie do lezacej rozkłada wiec zdrowo żeby nie było :) ale i tak.mi siadać próbuje jak jest rozebrany w niej w galerii czy coś. No i raczkowac próbuje. Oczywiście najpierw jak rączek do tylu ;)

Nadziejko pięknie wygladaliscie. Super buty masz a Fifek przystojniacha :D ile.wazy i mierzy? On to jak Igi byczek a nawet większy bo Igi ma już 5 miesięcy a Twój młodszy.

Ja jak wyjeli małego to dostałam jego stopki do policzka , zimne takie a on jak obrażony taka mina :D ostatnio.wrocilam do mojego postu po cc

atdctrd8ammce1aq.png

No tak tak byłam zszokowana ze aż tak się goście wytracili.

Dziękujemy pieknie;*

A Fifi właśnie juz ino ino się mieści w tym wózku kurde a o foteliku nie wspomnę. Gondola jest do 13 kg i fotelik tez ale on jest długi i jak się wierci czasem w wózku to kurde nogi mu wystają za wózek i się dziwnie ludzie na nas patrzą haha [emoji14]
Ksiądz w Kościele do nas mówi a czemu wy tak późno go chrzcicie a my mówimy ze 4 miesiące to chyba nie późno a ksiądz mówi ze on taki duży ze myślał że ma z 7 miesięcy.

A byliśmy dzisiaj na usg bioderek z małym i wszystko dobrze i lekarz mówił ze ładnie juz siadać chce Fifi i ze pewnie szybko zacznie chodzic ;p bo on go położył na lezance na usg a on wstaje hehe ;p

Boże laski mam znowu zakażenie jakieś na dole tam. Kurde tak mnie piecze ze szok musze iść do ginekologa po coś bo nie wytrzymam a tyle miałam spokoju.

Kupiłam dzisiaj w smyku małemu body ×5 za 41 zł i tam 2 pary spodni i 2 bluzki w pepco i wydała chyba nie całe 100 zł także tanioszka;p

A w biedronce nie było pampersow 4 i kupiłam 4+ ale są dobre a myślałam że będą za duże ale kurde juz ich jest mniej bo 50 tylko. No ale i tak dobrze ze mały nie ma arystokrackiej dupencji i może te nosić hehe ;p

Aaa miałam dzisiaj egzamin zawodowy i kurde nie zdałam go bo sprawdzałam odpowiedzi i jak je czytałam to się posikalam normalnie bo ja nie wiem jakim cudem takie głupoty po wymyslalam;p

MałaMi nic się nie martw kochana na zapas wszystko będzie dobrze ;*

Boziu jak miło poczytać o tym jak chodźicie na usg i w ogóle ;)

zrz63e5eihevjza5.png

Nadziejka pampersy już 4??? To duży chłopak naprawdę. Moja Toska w gondoli 10 miesięcy jeździła i swojego wózka nigdy w życiu bym nie zamieniła na inny mimo że nie jest to firmowa :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia nie wiem ile teraz waży ani ile mierzy bo tak go nie mierze zbytnio . Następne szczepienie mamy po 20 stycznia to będziemy wiedzieli . Bo 9 grudnia ważył 7 kg i tak go mierzyła pielęgniarka ze zapisała ze 62 cm ma a przecież on się taki urodził i dopiero jak go doktorka zmierzyła to mówiła ze ms 70.
Kurde ja zapomniałam ze mam też spacerowke przecież i tez się tak rozkłada jak mówisz ,ale jeszcze się w gondoli pomeczymy trochę hehe ;p

Kulcia ja to tak trochę za bardzo na czarno ale żakietu nie sciagalam bo zmarzlam w Kościele.
A buty z promocji na stili.pl kuupuj polecam ;)

zrz63e5eihevjza5.png

Do góry