No tak tak byłam zszokowana ze aż tak się goście wytracili.
Dziękujemy pieknie;*
A Fifi właśnie juz ino ino się mieści w tym wózku kurde a o foteliku nie wspomnę. Gondola jest do 13 kg i fotelik tez ale on jest długi i jak się wierci czasem w wózku to kurde nogi mu wystają za wózek i się dziwnie ludzie na nas patrzą haha [emoji14]
Ksiądz w Kościele do nas mówi a czemu wy tak późno go chrzcicie a my mówimy ze 4 miesiące to chyba nie późno a ksiądz mówi ze on taki duży ze myślał że ma z 7 miesięcy.
A byliśmy dzisiaj na usg bioderek z małym i wszystko dobrze i lekarz mówił ze ładnie juz siadać chce Fifi i ze pewnie szybko zacznie chodzic ;p bo on go położył na lezance na usg a on wstaje hehe ;p
Boże laski mam znowu zakażenie jakieś na dole tam. Kurde tak mnie piecze ze szok musze iść do ginekologa po coś bo nie wytrzymam a tyle miałam spokoju.
Kupiłam dzisiaj w smyku małemu body ×5 za 41 zł i tam 2 pary spodni i 2 bluzki w pepco i wydała chyba nie całe 100 zł także tanioszka;p
A w biedronce nie było pampersow 4 i kupiłam 4+ ale są dobre a myślałam że będą za duże ale kurde juz ich jest mniej bo 50 tylko. No ale i tak dobrze ze mały nie ma arystokrackiej dupencji i może te nosić hehe ;p
Aaa miałam dzisiaj egzamin zawodowy i kurde nie zdałam go bo sprawdzałam odpowiedzi i jak je czytałam to się posikalam normalnie bo ja nie wiem jakim cudem takie głupoty po wymyslalam;p
MałaMi nic się nie martw kochana na zapas wszystko będzie dobrze ;*
Boziu jak miło poczytać o tym jak chodźicie na usg i w ogóle