reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
hejka.
Dora uwazaj z tymi zaslabnieciami.
Aniu ja na rozwolnienie zawsze stosuje lyzeczka kawy sypanej (surowej) popita zimna woda. przechodzi praktycznie odrazu ale czy w ciaxy mozna to nie wiem.
prawie skonczylam szyc falbanke maskujaca pod materac[emoji5] zostalo jeden bok uszyc wyprac wszystko i wyprasowac [emoji5]
dzis na 19:15 mam wizyte i moze dowiem sie kiedy cc. moj gin jest ordynatorem takze nie musze jechac sie umawiac do szpitala. zawsze idzie sie dzien wczesniej do szpitala? wolalabym isc dopiero w dniu cc

Dora, mi tez ostatnio ciągle słabo i niedobrze [emoji45]

5djy3e3kpgua6zwe.png

hejka.
Dora uwazaj z tymi zaslabnieciami.
Aniu ja na rozwolnienie zawsze stosuje lyzeczka kawy sypanej (surowej) popita zimna woda. przechodzi praktycznie odrazu ale czy w ciaxy mozna to nie wiem.
prawie skonczylam szyc falbanke maskujaca pod materac[emoji5] zostalo jeden bok uszyc wyprac wszystko i wyprasowac [emoji5]
dzis na 19:15 mam wizyte i moze dowiem sie kiedy cc. moj gin jest ordynatorem takze nie musze jechac sie umawiac do szpitala. zawsze idzie sie dzien wczesniej do szpitala? wolalabym isc dopiero w dniu cc

Widzę że szycie cię pochłania :)
Super poszewka, ja też lubię szary i nawet w sypialni mam szarą ścianę i zasłony.

A z zasłabnięciami to zawsze jak czuję, że coś się zbliża to szybko siadam na podłodze. Zawsze to bliżej do ziemi ;)
U gina też mi się raz zakręciło jak z fotela schodziłam to siadłam na tych schodkach co się wchodzi. Później mnie dr z gabinetu wyprowadził i od tej pory mój mąż się uparł i włazi ze mną.
Ma zakaz podglądania, jak jest badanie na fotelu bo u mojego lekarza nie ma parawanu żadnego :/
Ja nie wiem jak to wpłynie na nasze, że tak powiem pożycie? Bo do tej pory mówił, że nie chce być przy porodzie i takie rożne sytuacje to nie dla niego.

reklama
Do góry