reklama
MałaMi90
Fanka BB :)
hejka.
Dora uwazaj z tymi zaslabnieciami.
Aniu ja na rozwolnienie zawsze stosuje lyzeczka kawy sypanej (surowej) popita zimna woda. przechodzi praktycznie odrazu ale czy w ciaxy mozna to nie wiem.
prawie skonczylam szyc falbanke maskujaca pod materac[emoji5] zostalo jeden bok uszyc wyprac wszystko i wyprasowac [emoji5]
dzis na 19:15 mam wizyte i moze dowiem sie kiedy cc. moj gin jest ordynatorem takze nie musze jechac sie umawiac do szpitala. zawsze idzie sie dzien wczesniej do szpitala? wolalabym isc dopiero w dniu cc
Aniu ja na rozwolnienie zawsze stosuje lyzeczka kawy sypanej (surowej) popita zimna woda. przechodzi praktycznie odrazu ale czy w ciaxy mozna to nie wiem.
prawie skonczylam szyc falbanke maskujaca pod materac[emoji5] zostalo jeden bok uszyc wyprac wszystko i wyprasowac [emoji5]
dzis na 19:15 mam wizyte i moze dowiem sie kiedy cc. moj gin jest ordynatorem takze nie musze jechac sie umawiac do szpitala. zawsze idzie sie dzien wczesniej do szpitala? wolalabym isc dopiero w dniu cc
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Dora, mi tez ostatnio ciągle słabo i niedobrze [emoji45]
dora032
Mi do głowy gorzka czekolada przychodzi, z takich smaczniejszych rzeczyDziewczyny czy coś na rozróżnienie można wziąć? Od rana nie wychodzę z łazienki....
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale skoro Viola pisze, że węgiel można to to na pewno skuteczniejsze
OlaMagda09
dora032
hejka.
Widzę że szycie cię pochłania
Super poszewka, ja też lubię szary i nawet w sypialni mam szarą ścianę i zasłony.
A z zasłabnięciami to zawsze jak czuję, że coś się zbliża to szybko siadam na podłodze. Zawsze to bliżej do ziemi
U gina też mi się raz zakręciło jak z fotela schodziłam to siadłam na tych schodkach co się wchodzi. Później mnie dr z gabinetu wyprowadził i od tej pory mój mąż się uparł i włazi ze mną.
Ma zakaz podglądania, jak jest badanie na fotelu bo u mojego lekarza nie ma parawanu żadnego :/
Ja nie wiem jak to wpłynie na nasze, że tak powiem pożycie? Bo do tej pory mówił, że nie chce być przy porodzie i takie rożne sytuacje to nie dla niego.
dora032
Dora, mi tez ostatnio ciągle słabo i niedobrze [emoji45]
No to piąteczka
OlaMagda09
Widziałam ;-) a ja tez wczoraj chciałam z moimi grać w sccrable to nie chcieli wiec graliśmy w monopoly
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama