reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia ja zakładam moja ma dłuższe włoski i jej pewnie chłodno w główke. U mnie temp spada w nocy do 17-18 stopni.

U mnie Kieleczcyzna;/

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Jak koleżanek pytam to też mówią,że nie były tak jak i Wy. Więc nie wiem to chyba każdy lekarz według swojego widzi mi się wysyła [emoji14] No nic pójdę to się dowiem co ten internista ma niby sprawdzać.
U mnie w Krakowie też taki smog,że masakra. Jutro darmowa komunikacja
U nas jak.robia darmowa komunikacje to i tak wielmozne panstwo woli dupe autem wozic :-/
To jedno mi.sie nie podoba - za duzo tu ludzi

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Kasia- ja byłam u internisty i u dentysty w ciazach , lepiej sprawdzić i pobadac sie ....
Anka - prawda u mnie drugi poród był 2X szybszy i mniej bolesny , ale 3 był 2x gorszy niz 2 poprzednie razem wzięte [emoji38]
Ja czapkę zakładałam pierwszy miesiąc dziecka po kąpieli teraz juz nie .
Ja tez polecę na wyprzedaże tez sa u nas , Milena nosi francuskie 9miesiecy obecnie czyli 74cm a ma 71.
Wczoraj taka marudna na wieczor była ze mu siałam uśpić w wózku , usnęła o 22h15 teraz o 6h wypiła mleko i śpi ...
A u mnie remont salonu dalej w akcji , zmieniamy podłogę (a tego nie było w planach ) No i przez 2 dni kłóciliśmy sie z mężem o to co na tą podłogę , ja parkiet mąż płytki , i cwaniak jeden manipulant przekonał mnie do płytek , wiec jescE podłoga i salon gotowy to pewnie jakis tydzień .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anna, a jakie masz wskazanie?

3jvz8ribeqwvt6ck.png
Mam cukrzycę ciążowa, minimalna ale jednak i zależy co w piątek powie gin o wielkości Małej, wg usg jest starsza o ok 2 tyg i zapowiada się na paczusia [emoji6 (waga w 33 tyg ponad 2400)]a jeśli się to potwierdzi, to po stwierdzonej po pierwszym porodzie newspolmiernosci matczyno-plodowej będzie cc. Ale liczę, że się nie potwierdzi.
Kasia ja nie byłam ani u internisty ani dentysty, dzis idę oddać siuski i powtórzyć jakieś badania krwi zlecone przez gina, a w piątek wizyta - oby ostatnia [emoji4]
A dziś w nocy schizowalam, bo myślałam że mi wody odchodzą, obudziłam się z lekka mokra na dole, ale chyba po prostu się spocilam, do rana ciężka noc bylaa obudziłam się z katarem

5djy3e3kpgua6zwe.png

Ola no jasne ze warto się przebadac. :) U dentysty juz byłam został mi tylko ten internista. Na czym polega wizyta u niego? Co on ma niby sprawdzać? :p

Ania, ja w obydwu ciazach mialam cukrzyce. Radek urodzil sie 12 dni przed TP z waga 3725 g, a Ada 18 dni przed i nie wazyla nawet 3 kg.
Trzymam kciuki, zeby Cie nie musieli ciac.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ja czapeczki juz tez nie zakladam. Zakladalam przez tydzień tylko. Mala chyba zalapala lekki katarek od Filipa. Musze kupic maść majerankowa i ten isonasin septo do nosa.

My w niedzielę robimy urodziny Filipa a w sobotę idziemy do Bartka kolegi na 40. Na sale... wiec musze jakos wyglądać [emoji13] zapisalam sie na ulozenie włosów chociaz tez. Takze rozrywkowy weekend nam sie szykuje.

Z wyprzedaży nic dla malej nie kupuje bo mam tych ciuszkow tyle (na teraz i wiosne) ze i tak pewnie wszystkiego nie wynosi. Ale np dla Filipa udalo mi sie w h&m super softshella kupic za 50zl, przeceniony ze 140.

Ola podziwiam :-) ja nie nawidze remontów ale wiez ze jak trzeba to trzeba. U Ciebie juz tyle trwa :-) ale najważniejsze ze juz bliżej niz dalej :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Dzień dobry dziewczyny
U mnie mróz nie odpuszcza od trzech dni w dzień -16 a w nocy -20- 22
Leeleeth ja niestety na zadupiu mieszkam, do większego miasta, Częstochowy mam ok 50 km

reklama
Do góry