reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola to imprezowy weekend się zapowiada ho ho.
To sto lat dla Filipa za pamięci bo jak znam swoją pamięć w ciąży to zapomnę :)
Ja mam zaproszenie na 2 urodziny chrześniaka i nie wiem, czy dam rade iść. Już mi się wydawało, że lepiej się czuje a wczoraj znów odlot zaliczyłam w łazience. Potem pól nocy mnie podbrzusze bolało

reklama
No to juz pospala... czy wasze dzieci tez maja takie dlugie drzemki?? :-)

Dora dziękuję w imieniu Filipa :-) on urodzony 18 ale robimy ciut wcześniej.

Kurcze to zemdlalas?? Skad to sie bierze?? To strach żebyś gdziekolwiek sama poszla [emoji20]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Kiedyś któraś podawała namiary na jakieś biustonosze większych rozmiarów, nie zapisałam linku. Można by poprosić jeszcze raz.
A jakby któraś miała pomysł jak zatrzymać rośnięcie biustu to też poproszę ;)

Dzień dobry dziewczyny
U mnie mróz nie odpuszcza od trzech dni w dzień -16 a w nocy -20- 22
Leeleeth ja niestety na zadupiu mieszkam, do większego miasta, Częstochowy mam ok 50 km

Mogę popytać jeśli chcesz czy są jakieś fotografy chętne na sesje i podeśle Ci linki do och stron jeśli chcesz [emoji6]
A może kogoś sie trafi w pobliżu [emoji6]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

No to juz pospala... czy wasze dzieci tez maja takie dlugie drzemki?? :-)

Dora dziękuję w imieniu Filipa :-) on urodzony 18 ale robimy ciut wcześniej.

Kurcze to zemdlalas?? Skad to sie bierze?? To strach żebyś gdziekolwiek sama poszla [emoji20]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

No kurna właśnie nie wiem. Ja tak mam, że mi się w głowie kręci czasem, ale to podobno normalne w ciąży. Poza tym mam niskie ciśnienie. Tylko u lekarza mi się podnosi :)
Wczoraj wzięłam prysznic, chłodny oczywiście i włosy umyłam i nogi trochę ogoliłam, bo wizyta w tym tyg. I jak wyszłam zaczęłam się wycierać to mi się ciemno przed oczami zrobiło. Zdążyłam męża zawołać i mnie posadził. Na sekundę mi się film urwał.

Viola - ja tez nienawidzę remontów tyle dobrze ze salon jest tak jakby osobno i nie przeszkadza mi to w życiu codziennym bo pokoje i kuchnia osobno bo bym chyba zwariowała wiertara na okrągło ale pokój małej na końcu korytarza ...
Ja Milenie kater wyleczyłam 2 dwa dni aspiratorem 4 razy dziennie i nie ma nic , bo moj mały tez zawsze cos przywlecze ze szkloly a córka nie ona nigdy nie chora .
Ciezaroweczki trzymam kciuki mocno !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Probiotyki Ania i ja bym poszukala info czy wegiel mozna

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry