reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola to imprezowy weekend się zapowiada ho ho.
To sto lat dla Filipa za pamięci bo jak znam swoją pamięć w ciąży to zapomnę :)
Ja mam zaproszenie na 2 urodziny chrześniaka i nie wiem, czy dam rade iść. Już mi się wydawało, że lepiej się czuje a wczoraj znów odlot zaliczyłam w łazience. Potem pól nocy mnie podbrzusze bolało

reklama
No to juz pospala... czy wasze dzieci tez maja takie dlugie drzemki?? :-)

Dora dziękuję w imieniu Filipa :-) on urodzony 18 ale robimy ciut wcześniej.

Kurcze to zemdlalas?? Skad to sie bierze?? To strach żebyś gdziekolwiek sama poszla [emoji20]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Kiedyś któraś podawała namiary na jakieś biustonosze większych rozmiarów, nie zapisałam linku. Można by poprosić jeszcze raz.
A jakby któraś miała pomysł jak zatrzymać rośnięcie biustu to też poproszę ;)

Dzień dobry dziewczyny
U mnie mróz nie odpuszcza od trzech dni w dzień -16 a w nocy -20- 22
Leeleeth ja niestety na zadupiu mieszkam, do większego miasta, Częstochowy mam ok 50 km

Mogę popytać jeśli chcesz czy są jakieś fotografy chętne na sesje i podeśle Ci linki do och stron jeśli chcesz [emoji6]
A może kogoś sie trafi w pobliżu [emoji6]

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

No to juz pospala... czy wasze dzieci tez maja takie dlugie drzemki?? :-)

Dora dziękuję w imieniu Filipa :-) on urodzony 18 ale robimy ciut wcześniej.

Kurcze to zemdlalas?? Skad to sie bierze?? To strach żebyś gdziekolwiek sama poszla [emoji20]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

No kurna właśnie nie wiem. Ja tak mam, że mi się w głowie kręci czasem, ale to podobno normalne w ciąży. Poza tym mam niskie ciśnienie. Tylko u lekarza mi się podnosi :)
Wczoraj wzięłam prysznic, chłodny oczywiście i włosy umyłam i nogi trochę ogoliłam, bo wizyta w tym tyg. I jak wyszłam zaczęłam się wycierać to mi się ciemno przed oczami zrobiło. Zdążyłam męża zawołać i mnie posadził. Na sekundę mi się film urwał.

Viola - ja tez nienawidzę remontów tyle dobrze ze salon jest tak jakby osobno i nie przeszkadza mi to w życiu codziennym bo pokoje i kuchnia osobno bo bym chyba zwariowała wiertara na okrągło ale pokój małej na końcu korytarza ...
Ja Milenie kater wyleczyłam 2 dwa dni aspiratorem 4 razy dziennie i nie ma nic , bo moj mały tez zawsze cos przywlecze ze szkloly a córka nie ona nigdy nie chora .
Ciezaroweczki trzymam kciuki mocno !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Probiotyki Ania i ja bym poszukala info czy wegiel mozna

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Do góry