reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi z tego co słyszałam to prawie zawsze trzeba byc dzien przed ale na rozne godziny. Ja musiałam byc juz na 7.30 na cczo bo badania itp. Ale chyba Kulcia jechala pozniej??

Chociaż mojej szwagierki siostra jechala w dniu cc. Pojechała i po dwoch godzinach bylo po wszystkim.

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Dora mój tez na razie nie pali się do bycia przy porodzie. Ja nie zamierzam naciskać ale doszedł do wniosku ze zawsze mogę podać ze będzie a w razie czego wyjdzie albo sama go wywale:D Podziwiam facetów którzy pepowine przecinają :) A u Was byli przy porodzie Wasi ukochani czy nie? :p
Moj byl, ale od poczatku mowil, ze pepowiny nie przetnie.
Przy drugim porodzie zostal zmuszony do przeciecia i teraz jak komus o tym mowi to slychac nutke dumy ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

moj to znowu liczyl na przeciecie pepowiny a tu dupa. pozniej jak bylam na sali to byl taki zestresowany na korytarzu ze dziecko przewiezli kolo niego i nawet nie wiedzial

moj to znowu liczyl na przeciecie pepowiny a tu dupa. pozniej jak bylam na sali to byl taki zestresowany na korytarzu ze dziecko przewiezli kolo niego i nawet nie wiedzial
Nie dziwie sie, ze byl zestresowany. Jakby nie bylo to operacja i jeszcze siedzi facet sam ze swoimi myslami i sam sie nakreca

3jvz8ribeqwvt6ck.png

A jak jest u was było z tym przecinaniem pępowiny?
Ponoć są zalecenia żeby dziecko chwilę po narodzinach potrzymać na wysokości krocza, albo położyć na matce i dopiero przeciąć. To ponoć lepiej wpływa na ukrwienie maluszka.

reklama
Moj tez był przy porodach , i tez zestresowany , i płakał ... pępowiny nie przecinał ..
Ja miałam wszystkie 3 SN , ale wiem ze tu we Francji jak zaplanowana cesarka to moze mąż byc a jak nagła to nie .
My wróciłyśmy ze spacerku na polu 8•

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry