reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu u mnie nawilzacz caly czas na szafce stoi. tylko nie zawsze jest wlaczony bo jak woda sie skonczy to trzeba go umyc a nie zawsze mi sie chce[emoji5]
ja o cc juz wiedzialam zanim w ciazy bylam.
udalo mi sie dzis troszke uszyc. moze jutro skoncze te falbanki maskujace pod materac.

reklama
Dziewczyny a miałyście wizytę u internisty w ciąży? W sensie,że ginekolog Was wysłał? Bo Ja muszę iść po wpis do karty ciąży i zastanawiam się co taki internista ma niby sprawdzać? Jak zapytałam się gina mojego to powiedział,że to standardowa procedura ,że wszystkie kobiety w ciąży wysyła do internisty i do dentysty

Kasia nie ja nie bylam... u dentysty tez nie. Bylam u laryngologa ale to sama z siebie bo miałam zapalenie ucha

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

W moim regionie chyba nie ma mocnego tego smogu bo nie wymieniali województwa.

A byłam spróbować odpalic moje auto zeby rano nie bylo niespodzianki bo od czwartku nim nie jezdzilam i kicha... nawet nie zakrecil. Moj musi isc akumulator mi podlaczyc bo on idzie na rano i nie bede miala jak filipa zawiezc

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Hej. Teście pojechali o 13 a ja odpoczywam hehe spalam ponad dwie godziny. Teraz przyjadą dopiero na chrzciny...ot to dziadki :)

Zastanawiam się czy nie pokupowac trochę rzeczy dla małego bo teraz takie wyprzedaże że nawet by się opłacało.

Co do płci to moja ginka twierdziła że do 16 tygodnia to prawie wszystkie dzieci to dziewczynki bo dopiero w 16 tygodniu rosną jajka, ale oczywiście są wyjątki.

Co do rodzenia to ja też bym chciała SN, ale np moja koleżanka powiedziała że jak gin się nie zgodzi na CC to załatwi sobie zaświadczenie od psychiatry bo tak okropnie się boi rodzic.
Ja liczę na szybki poród hehe trzymam się tego że podobno drugie szybciej się rodzi :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia ja tak samo jak Viola. Nigdzie nie byłam.

Wyprz na symku, a rozmiarów brak:/ udało mi się skarperki zamówić, rajstopki, czapeczki bawełniane po kąpieli i bluzke dla siostrzenicy.

Kasia ja nie używam czapek po kapieli i nigdy nie używałam. Po co to sie robi?

U nas w Jeleniej jest katastrofa bo kotlina. Wszystko opada.

atdctrd8ammce1aq.png

Kulcia ja zakładam moja ma dłuższe włoski i jej pewnie chłodno w główke. U mnie temp spada w nocy do 17-18 stopni.

U mnie Kieleczcyzna;/

reklama
Jak koleżanek pytam to też mówią,że nie były tak jak i Wy. Więc nie wiem to chyba każdy lekarz według swojego widzi mi się wysyła :p No nic pójdę to się dowiem co ten internista ma niby sprawdzać.
U mnie w Krakowie też taki smog,że masakra. Jutro darmowa komunikacja

Do góry