reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja tez sie juz nie moge doczekac :-D
Malej nie bralam pod uwage, bo to juz od dawna o cc mowa byla :-) chodzilo o Nuske, Kasie i Anne

3jvz8ribeqwvt6ck.png

W mojej okolicy to właśnie tylko jedna osoba robi takie sesje i takie fanaberie są. A z takim maluchem to nie wiadomo, czy da radę jechać gdzieś dalej. A to najlepiej ponoć takie świeżaki fotografować. Jak się trafi jakiś termin po porodzie to zrobię, a jak nie to najwyżej jak będzie starsze. Albo sama coś pokombinuję, nieprofesjonalnie ;)

Dora a skąd jesteś to może kogoś zaproponuje [emoji6]
Od dwóch lat zajmuje sie fotografia niezawodowo i mam spora grupę znajomych fotografów

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Dora a skąd jesteś to może kogoś zaproponuje [emoji6]
Od dwóch lat zajmuje sie fotografia niezawodowo i mam spora grupę znajomych fotografów

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Ooo to mamy podobne zainteresowania:)

Kasia, Anna, Nuśkaa będziemy czekać na wieści o skurczach, wodach itp:D

Link do: Normy przekroczone o ponad 1000 proc! Dramatyczna jakość powietrza w całym kraju

Kasia też się bałam cc. Ale jak nie było postępu a ból był okropny to prosiłam o cc. Może gdybym chodziła to coś by się ryszało szybciej, a tak to kazali leżeć pod ktg. Na chwile odpieli mnie , gdy weszłam do wanny. Masakra bolało w niej jeszcze gorzej.

Co do smogu ja na szczescie nie mieszkam w centrum Warszawy, u nas nie jest najgorzej.

Niedlugo bedziemy w maseczkach chodzili.

Odradzaja aktywnosc na powietrzu, a ja bylam dzis biegac....

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Do góry