reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej Dziewczyny :)
Kasia2310 ostatnio wszystko co szare mi sie podoba :) mam drugi komplet pościeli szaro biały i tez gwiazdki :)
Ja torbę dzisiaj spakowalam, jeszcze tylko kilka drobiazgów musze dokupić.

Wiki wydaje mi sie, że już normalnie byś miała płatne, bo masz ciągłość umowy u tego pracodawcy, tylko zmienił Ci się rodzaj umowy, choć mogę się mylić :) najlepiej zadzwoń do zusu oni powinni Ci odpowiedzieć jak to jest ;)

Anna25 mi to sie wydaje, że szybko nie urodzę [emoji14] przepowiadajacych chyba nie mam, albo ich nie czuje ;)

Ja już od dzisiaj u rodziców jestem, mężuś pojechał i teraz tylko na Jasia zostało mi czekać. I nie wyobrażam sobie jednak tego pół roku praktycznie bez M :/

Miłego wieczorku ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki Nuska chyba tak bedzie najlepiej. Jezeli tak bedzie to chyba pójdę bo nie chce dziecka narazac.

Dlaczego tak długo? pol roku to tyle czasu...

Nuska kochana a który Ty masz tydzień juz?

atdctrd8ammce1aq.png

Wiki jasne, nie ma co się narażać a w sklepie pełno zarazków, bakterii, klienci też jak są chorzy to chodzą i rozsiewają zamiast w domach siedzieć, a jeszcze zależy od pracy ale czasem stres dochodzi i długie zmiany w pracy ;/ a dzieciątko najważniejsze ;)
Pół roku, bo mężu mój się dostał na szkołę podoficerską i akurat taki słaby termin ma ;/ plus jest taki, że teoretycznie na weekendy będzie zjeżdżał, choć nie na wszystkie.
Kulcia dzisiaj dokładnie 34t6d ;)

Kulcia no dokładnie ;) pewnie mi się będzie czas dłużył trochę do porodu, a później jak już Mały będzie z Nami przyśpieszy ;p będę musiała sobie teraz jakieś zajęcia wynajdować dla zabicia czasu, chociaż u rodziców raczej nic robić nie muszę hehe ;)

O ile dobrze pamiętam to MałaMi ma mieć cesarkę, ja wskazań do cesarki nie mam i strasznie się boję żeby w trakcie nie wyskoczyło nic, bo chce sn :)

Tak malami będzie miec cc juz chyba pod koniec stycznia :-)

No to sie nam teraz dzieciaczki znow posypia :-)

My wróciliśmy od babci mojego, trochę sie ochlodzilo bo jak wracalismy to huz -10 ale daliśmy rade :-) a sniegu nic nie popadalo więcej i moj maly zamiast na sankach to jezdzi na rowerku biegowym [emoji6]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Do góry