reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój ojciec to nic nie rozmumie. Kaszle już 2 tyg. Syropu nie pije. Magda dziś zakaszlała mokrym kaszlem. Opierd go równo to powiedział że nawet do niej nie dochodzi. Zarazki w całym domu panują, on sobie sprawy nie zdaje.

reklama
Hah mnie się w 7 tc śniło, że będzie chłopak. W 11 coś lekarka mówiła ze chyba dziewczynka ale ja mówiłam ze jej coś wyrośnie i w 13 tygodniu wyrosło ;D potwierdziło się w 20 ;)

A mój mąż bardzo chciał córkę ;)

Kasia no musi coś z tym zrobić ale najgorsze ze kaszel.sie i 2 msc może utrzymuwac

atdctrd8ammce1aq.png

hejka.
Nadziejka kciuki za Fifiego[emoji5]
ja mam taki nawilzacz.
1483866441-aaaaaa.jpeg

kilja dni byl wylaczony i tragedia w pokoju tak sucho. od wczoraj jest wlaczony z przerwa na noc i odrazu jest super[emoji5]
wczoraj uszylam malemu poszewke na poduszke
1483866609-aaaaaa.jpeg

fajne juz duze wasze dzieciaczki.
pozniej idziemy na sanki i kaxzki do parku karmic bo dosypalo sniegu.
milej niedzieli

Hah mnie się w 7 tc śniło, że będzie chłopak. W 11 coś lekarka mówiła ze chyba dziewczynka ale ja mówiłam ze jej coś wyrośnie i w 13 tygodniu wyrosło ;D potwierdziło się w 20 ;)

A mój mąż bardzo chciał córkę ;)

Kasia no musi coś z tym zrobić ale najgorsze ze kaszel.sie i 2 msc może utrzymuwac

atdctrd8ammce1aq.png

To następna będzie córcia :p
Ja też miałam czuja, że chłopak. Na usg prenatalnym babka nam powiedziała i od tego czasu nikt inny mu między nogi nie zagląda. Mój gin to usg robi ekspresowo ledwie zdążę o coś zapytać i koniec. Teraz będę w 20 tyg u niego i ciekawe, czy o połówkowym coś powie.
Ja i tak się zapisałam do tamtej lekarki co wcześniej, ale on nic o tym nie wie. Mój brat urodził się z wadą serca i ja wolę dokładnie posprawdzać wszystko.

Ja do dziś mam przeczucie ,że będzie chłopak a na każdy usg mam potwierdzenie,że dziewczynka :)
Jakby tak się moje przeczucie sprawdziło to musiałby chodzić chyba cały na różowo w pierwszych dniach :D Takie grubsze rzeczy jak wózek ,kocyk czy do łóżeczka rzeczy to wszystko kupiłam neutralne bo gdzieś z tyłu głowy cały czas mi chłopak siedzi :p

Chłopca odrazu widac w pierwszych tygodniach a jak jest dziewczynka to często mowia ze jeszcze nie widac albo długo ... można sie pomylić jak powiedzą ze chłopak a tu niespodzianka i dziewcYnka ale jak potwierdza ze dziewcYnka to chłopaka z tego nie bedzie napewno :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry