reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mój ojciec to nic nie rozmumie. Kaszle już 2 tyg. Syropu nie pije. Magda dziś zakaszlała mokrym kaszlem. Opierd go równo to powiedział że nawet do niej nie dochodzi. Zarazki w całym domu panują, on sobie sprawy nie zdaje.

reklama
Hah mnie się w 7 tc śniło, że będzie chłopak. W 11 coś lekarka mówiła ze chyba dziewczynka ale ja mówiłam ze jej coś wyrośnie i w 13 tygodniu wyrosło ;D potwierdziło się w 20 ;)

A mój mąż bardzo chciał córkę ;)

Kasia no musi coś z tym zrobić ale najgorsze ze kaszel.sie i 2 msc może utrzymuwac

atdctrd8ammce1aq.png

hejka.
Nadziejka kciuki za Fifiego[emoji5]
ja mam taki nawilzacz.
1483866441-aaaaaa.jpeg

kilja dni byl wylaczony i tragedia w pokoju tak sucho. od wczoraj jest wlaczony z przerwa na noc i odrazu jest super[emoji5]
wczoraj uszylam malemu poszewke na poduszke
1483866609-aaaaaa.jpeg

fajne juz duze wasze dzieciaczki.
pozniej idziemy na sanki i kaxzki do parku karmic bo dosypalo sniegu.
milej niedzieli

Hah mnie się w 7 tc śniło, że będzie chłopak. W 11 coś lekarka mówiła ze chyba dziewczynka ale ja mówiłam ze jej coś wyrośnie i w 13 tygodniu wyrosło ;D potwierdziło się w 20 ;)

A mój mąż bardzo chciał córkę ;)

Kasia no musi coś z tym zrobić ale najgorsze ze kaszel.sie i 2 msc może utrzymuwac

atdctrd8ammce1aq.png

To następna będzie córcia :p
Ja też miałam czuja, że chłopak. Na usg prenatalnym babka nam powiedziała i od tego czasu nikt inny mu między nogi nie zagląda. Mój gin to usg robi ekspresowo ledwie zdążę o coś zapytać i koniec. Teraz będę w 20 tyg u niego i ciekawe, czy o połówkowym coś powie.
Ja i tak się zapisałam do tamtej lekarki co wcześniej, ale on nic o tym nie wie. Mój brat urodził się z wadą serca i ja wolę dokładnie posprawdzać wszystko.

Ja do dziś mam przeczucie ,że będzie chłopak a na każdy usg mam potwierdzenie,że dziewczynka :)
Jakby tak się moje przeczucie sprawdziło to musiałby chodzić chyba cały na różowo w pierwszych dniach :D Takie grubsze rzeczy jak wózek ,kocyk czy do łóżeczka rzeczy to wszystko kupiłam neutralne bo gdzieś z tyłu głowy cały czas mi chłopak siedzi :p

Chłopca odrazu widac w pierwszych tygodniach a jak jest dziewczynka to często mowia ze jeszcze nie widac albo długo ... można sie pomylić jak powiedzą ze chłopak a tu niespodzianka i dziewcYnka ale jak potwierdza ze dziewcYnka to chłopaka z tego nie bedzie napewno :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry