reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A ja z checia bym pospala, ale wiercioch nie daje... Jeszcze z 5 min. i bede mogla znowu zamknac oczy :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ja zasnelam gdzieś ok 1:30 i byłam siku o 3, 4:30 (i nie mogłam zasnąć z 40 minut) a o 6 Tosia wstała z płaczem i właśnie zasnela a ja znowu leżę i nie mogę zasnąć. To już kolejna noc....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja zjadła o 7h i śpi ....
Melisę można ? A w niej jest alkohol nie ?
Wiki - nie pij herbaty na noc jak chcesz spac , bo herbata pobudza w niej jest teina to tak jak kofeina [emoji47][emoji47] dlatego ja dzieciom nigdy herbaty nie dawałam nawet , dopiero jak miały 3-5 lat i to nie na wieczor , a juz z cytryną to juz wogole bo cytrusy pobudzają tez .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję raz jeszcze dziewczynki ;*

No niestety tyle kosztuje nowe ubranko chłopięce zimowe. A jeszcze takie mrozy nam popadly teraz.
Tylko tyle że to ubranko ma już body koszule czapkę kurtkę spodnie rajstopki kamizelkę buciki i muszke. Używane były same na 68 to za małe na Filipa i musieliśmy kupić nowe niestety.

100 zł to jest drogo na parę godzin ale nie mieliśmy możliwości zrobić w domu i musieliśmy w lokalu.
Zaprosiliśmy 47 osób bo mój ma dużą rodzinę i my byliśmy na wszystkich weselach chrzcinach i komuniach a oni nam odmówili to trudno przynajmniej wiemy kogo później na swoje wesele nie zapraszać.
Przynajmniej mniej za lokal nam wyjdzie niż było w planie.

Odebralismy tort waży 7 kg jest super jutro Wam pokaże ; )

Iii uwaga jest woooda hehe .

zrz63e5eihevjza5.png

Olcia piękna ta Milenka;)
Madzia silna babeczka slodka;)
A Tymi rośnie jak na drożdżach ;)

Kurde udały nam się te dzieciaczki; )

Wczoraj ta szwagierka mojej siostry przyszła do nas ze swoją córeczka na górę ona ma 7 miesięcy to Filip jest od niej większy hehe ale fajnie to wygladalo jak ona już raczkowala a ten jeszcze na rękach siedział. A zazdrosna była ze siostra Filipa trzymała na rękach to mu smoka zabrała wsadzila do buzi i się rozplakala haha ;p jednak jest różnica między dziećmi jak się urodzi większe.

Aa miałam wam pisać byliśmy ostatnio z Filipem na kontroli u tego audiologa i dzięki Bogu wszytko dobrze . Przyjechało tam małżeństwo z córeczka co się urodziła w 30 tyg a miała już 2,5 miesiąca jezusku jakie to maluskie dzieciątko było ja takiego jeszcze nie widziałam bo Filip to był kloc jak się urodził a ona się urodziła 1,5 kg ważyła czyli 4 kg mniej od Fifiego i teraz mówiła ta Pani ze nie całe 3 waży jak ja brali na ręce to aż się bałam sama normalnie . Podziwiam ludzi którzy umieją się obchodzić z takimi kruszynkami. Bo ja się bałam na początku z naszym obchodzić a był dużo większy a oni z takim maleństwem musieli zaczynać .

zrz63e5eihevjza5.png

Moja zjadła o 7h i śpi ....
Melisę można ? A w niej jest alkohol nie ?
Wiki - nie pij herbaty na noc jak chcesz spac , bo herbata pobudza w niej jest teina to tak jak kofeina [emoji47][emoji47] dlatego ja dzieciom nigdy herbaty nie dawałam nawet , dopiero jak miały 3-5 lat i to nie na wieczor , a juz z cytryną to juz wogole bo cytrusy pobudzają tez .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Melisa taka herbatka ziołowa

reklama
Można melise.

Jezu jak wesele takie chrzciny, sorry ale dla mnie bezsensu delikatnie mówiąc ;)

Dobrze, że już masz wodę nadziejko :) zawsze komfort , kurde żyjemy w czasach gdzie bez takich udogodnień ani rusz :)

Ja na bezsenność mleko ciepłe pije. Zawsze mnie ulula.

Igi miał sesje jak miał 11 dni. Fotograf mówiła , że max 14 może być ale starsze tez często dają radę. Od dziecka zależy.

Ja kupowałam pralkę 3 lata temu i jest wporzo. Jutro kupie nawilżacz bo mnie szlag trafia w tym ukropie. Smaki suche w nosie i Igi tez mi kaszle bo ma w gardle sucho. Masakra. Mój mąż zawsze miał ogrzewanie kominkowe to dla niego taki nawilżacz to wymysł. Ale nie popuszcze mu.

Ola super Milenka :) dzioba otwierała?

Viola Igi w każdym leżaczki na początku miał taką pozycję. Chyba dziecko musi być starsze żeby tak nie było....

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry