reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No bo nie ładnie jedno rodzeństwo zaprosić a drugie nie i się nazbierało trochę osób. Pawła brat ma 4 dzieci kuzyn tez to już jest 12 osób i leeeci. No ale ze dużo odmówiło to lepiej dla nas mniejszy koszt . Poza tym Paweł mówi ze to jego pierworodny i nie będzie na chrzcinach oszczedzal. Kupiliśmy 20 butelek Pana Tadeusza i 6 litrowych Soplicy i nie będzie komu pić no ale to on sobie później sprzeda po sąsiada alkoholikach haha.

Moje dziecko zasnęło wczoraj o 21.30 i śpi do tej pory cuuuud.

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Nadziejka to pospal niezle! Mój łobuz zawsze spał od 19 do 6 a teraz mi się budził ostatni tydzień o 3 na mleko i musiałam go usypiac to mu na śpiocha o 23 dałam o spał do 6.40

No to macie małe wesele :D

atdctrd8ammce1aq.png

Oj juz teraz nie Kulcia bo razem z nami będzie 25 osób to nie tak dużo jeszcze . Aby wszyscy dojechali bo trochę daleko mają a te mrozy są takie kurde.

I dalej śpi jak na złość w Kościele da popalić haha [emoji14]

zrz63e5eihevjza5.png

U nas na weselu było 50 osób :) miało być mniej ale jakoś wyszło w końcu 50.

Weź go obudź może? Ja wieczorem Igiego budzę jak 18 się zbliża.

atdctrd8ammce1aq.png

Nadziejka bedzie dobrze[emoji110][emoji110][emoji110] u mnie bedzie ok 33 osób i sama rodzina.

Kulcia my mamy nawliżacz ten z biedry ichyba do psi d...jest.
Sucho w nosie jak na pustyni.

Olamagda ale pięknie Milka je. Smakuje jej?

Ola ja herbatę ogolnie to piję tylko do śniadania, ale juz nie wiedzialam co robić, bo spac nie moglam a do tego mnie dusilo troche. Nie mialam kaszlu ale takie swisty w oskrzelach. Takie jak przy astmie. Kiedys juz miałam takie akcje i dostałam pulmikort czy cos takiego do wdychania i bylam jak nowa. W ciąży raczej nie mozna takich rzeczy, a kiedys zauważyłam, że jak się napije cieplego to mi lżej. I trochę tak bylo. Zasnelam o 6 teraz sie obudzilam.

Nadziejka dobrze ze wam tak szybko ta wode zrobili. I oby Filipek byl grzeczny w kisciele.

Ja tak myślę ze jak Maly sie urodzi w sierpniu to chrzciny zrobimy na Wielkanoc ale to jeszcze duuuzo czasu więc sie nie martwię.

Mój ojciec to nic nie rozmumie. Kaszle już 2 tyg. Syropu nie pije. Magda dziś zakaszlała mokrym kaszlem. Opierd go równo to powiedział że nawet do niej nie dochodzi. Zarazki w całym domu panują, on sobie sprawy nie zdaje.

reklama
Do góry