reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Za ubranko 250? Strasznie dużo. Ja pamiętam Tosi kupiłam w coccodrillo ja wyprzedaży za 25 zl biała w srebrne kropeczki, a że to był środek sierpnia to tylko kiecka i opaska na głowę i wyglądała ślicznie.

Mi na ostatniej wizycie też ginka powiedziała że łożysko ładne, na przedniej ścianie...Ale ja się nie dopytalam. 25 się dopytam bo jeśli tak jest to faktycznie te ruchy są łagodniejsze.

Viola przeczytaj w instrukcji ile potrzeba czasu na nawilżenie jakiej wielkości pomieszczenia. Ja go tylko używam jak Tosia ma katar i jak przysne to chodzi cała noc, a tak na codzień to mam taki na grzejnik.

Powiem wam że jestem już zmęczona i dobrze że teście już jutro jadą. Tosia chodzi spać o 23 bo oni głośno są i nie chce się kłaść. Dopiero teraz ogarnęłam po kolacji.... Dziś to nospe brałam bo tak się nalazilam że bolało mnie. Z jak może to pomaga ale ogólnie to siedzi z nimi. Dziś posprzątal po śniadaniu i obiedzie ale ja przy robieniu obiadu narobilam się strasznie. Jutro moja mama ma nam podrzucić obiad bo dziś tata był i powiedział że chodzę jakby mnie z krzyża zdjeli :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się na nawilżaczach nie znam to nie doradzę.
Ale muszę kupić nową pralkę, bo w starej programator pada. Pół dnia przeglądałam różne modele i zgłupiałam. Koniec końców stwierdziłam, że większość ma takie same parametry i programy tylko ceny się różnią nie wiedzieć dlaczego.

Ja się na nawilżaczach nie znam to nie doradzę.
Ale muszę kupić nową pralkę, bo w starej programator pada. Pół dnia przeglądałam różne modele i zgłupiałam. Koniec końców stwierdziłam, że większość ma takie same parametry i programy tylko ceny się różnią nie wiedzieć dlaczego.
My też kupowalismy pralkę no prawie rok temu i też sprawdzaliśmy programy itp a tak naprawdę korzystamy może z dwóch a jest ich z 15 :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora pół roku to aż chyba nie. Ja teraz jak szukałam to znalazłam kilku fotografów i nie było z żadnym problemu żeby za ok 7 tygodni sesję zrobić Przynajmniej tak jest u mnie w Krakowie:) Zarezerwowałam dziś :)

W mojej okolicy to właśnie tylko jedna osoba robi takie sesje i takie fanaberie są. A z takim maluchem to nie wiadomo, czy da radę jechać gdzieś dalej. A to najlepiej ponoć takie świeżaki fotografować. Jak się trafi jakiś termin po porodzie to zrobię, a jak nie to najwyżej jak będzie starsze. Albo sama coś pokombinuję, nieprofesjonalnie ;)

Rozumiem Dora. No to w takiej sytuacji to rzeczywiście z wyprzedzeniem trzeba. Ja dziś rozmawiałam z fotografką i mówiła,że najlepiej tak 5-6 dni po porodzie. Max do 12 dnia bo do tego czasu dzieci najbardziej plastyczne ponoć są :)

Anka to strasznie męcząca taka wizyta :) Jak trzeba koło gości skakać.
To zależy od gości do mnie np jak moje przyjaciółki przyjeżdżają to luz bo zawsze każda coś pomoże i zrobi i mogłyby i tydzień siedzieć. A jak do mojego domu rodzinnego przyjeżdżała ciotka z wujkiem i dziećmi to była masakra bo oni tacy problemowi byli. Nie znosiłam tej ciotki zawsze wsadzała nos w nie swoje sprawy i moją mamę buntowała.

Rozumiem Dora. No to w takiej sytuacji to rzeczywiście z wyprzedzeniem trzeba. Ja dziś rozmawiałam z fotografką i mówiła,że najlepiej tak 5-6 dni po porodzie. Max do 12 dnia bo do tego czasu dzieci najbardziej plastyczne ponoć są :)
Potwierdzam :-) moja miala 2,5tyg i juz nie chciała nam zasnąć :-) wiec z wiekszosci przebran nue skorzystalismy zeby jej nie męczyć za bardzo

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Do góry