reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No bo nie ładnie jedno rodzeństwo zaprosić a drugie nie i się nazbierało trochę osób. Pawła brat ma 4 dzieci kuzyn tez to już jest 12 osób i leeeci. No ale ze dużo odmówiło to lepiej dla nas mniejszy koszt . Poza tym Paweł mówi ze to jego pierworodny i nie będzie na chrzcinach oszczedzal. Kupiliśmy 20 butelek Pana Tadeusza i 6 litrowych Soplicy i nie będzie komu pić no ale to on sobie później sprzeda po sąsiada alkoholikach haha.

Moje dziecko zasnęło wczoraj o 21.30 i śpi do tej pory cuuuud.

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Nadziejka to pospal niezle! Mój łobuz zawsze spał od 19 do 6 a teraz mi się budził ostatni tydzień o 3 na mleko i musiałam go usypiac to mu na śpiocha o 23 dałam o spał do 6.40

No to macie małe wesele :D

atdctrd8ammce1aq.png

Oj juz teraz nie Kulcia bo razem z nami będzie 25 osób to nie tak dużo jeszcze . Aby wszyscy dojechali bo trochę daleko mają a te mrozy są takie kurde.

I dalej śpi jak na złość w Kościele da popalić haha [emoji14]

zrz63e5eihevjza5.png

U nas na weselu było 50 osób :) miało być mniej ale jakoś wyszło w końcu 50.

Weź go obudź może? Ja wieczorem Igiego budzę jak 18 się zbliża.

atdctrd8ammce1aq.png

Nadziejka bedzie dobrze[emoji110][emoji110][emoji110] u mnie bedzie ok 33 osób i sama rodzina.

Kulcia my mamy nawliżacz ten z biedry ichyba do psi d...jest.
Sucho w nosie jak na pustyni.

Olamagda ale pięknie Milka je. Smakuje jej?

Ola ja herbatę ogolnie to piję tylko do śniadania, ale juz nie wiedzialam co robić, bo spac nie moglam a do tego mnie dusilo troche. Nie mialam kaszlu ale takie swisty w oskrzelach. Takie jak przy astmie. Kiedys juz miałam takie akcje i dostałam pulmikort czy cos takiego do wdychania i bylam jak nowa. W ciąży raczej nie mozna takich rzeczy, a kiedys zauważyłam, że jak się napije cieplego to mi lżej. I trochę tak bylo. Zasnelam o 6 teraz sie obudzilam.

Nadziejka dobrze ze wam tak szybko ta wode zrobili. I oby Filipek byl grzeczny w kisciele.

Ja tak myślę ze jak Maly sie urodzi w sierpniu to chrzciny zrobimy na Wielkanoc ale to jeszcze duuuzo czasu więc sie nie martwię.

Mój ojciec to nic nie rozmumie. Kaszle już 2 tyg. Syropu nie pije. Magda dziś zakaszlała mokrym kaszlem. Opierd go równo to powiedział że nawet do niej nie dochodzi. Zarazki w całym domu panują, on sobie sprawy nie zdaje.

reklama
Do góry