reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Co do chrzcin to my dopiero zaczynamy sie interesować. mamy duży problem z chrzestnymi i powoli sie zastanawiamy kogo poprosić. Też bedziemy robić w lokalu. dla dziadków chrzestnych i najbliższej rodziny też. u Filipa było ok 25 osób, a płaciliśmy 60zł za osobę. teraz ceny na pewno wyższe.

Nadziejka 250zł ubranie?? kurcze to sporo. ja na szczęście mam po mojej malutkiej kuzynce któa chrzciny miała rok temu :) dla Amelki będzie jak znalazł.

Z tym siadaniem to śmiesznie wygląda... ręce w powietrzu nogi i głowa też i ciągnie [emoji14]
1483825732-aaaaaa.jpeg

Kurde dopiero co te nasze dzieci się rodziły a tu już do siadania się szykują ząbki rosną jedzą warzywka... szok po prostu...
Ja nie chce żeby on tak szybko rósł :(

Nadziejka powodzenia jutro , napisz potem jak było [emoji4]
Ja chrzciny bede robić tak na kwiecień maj , bo bedzie ciepło a chciałam zrobic w ogrodzie ucztę [emoji3]i tez juz będziemy mieć czas , juz bedzie grubo po remontach itd ...i tez ciepło to sukieneczka biała kosztować wiele nie bedzie :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja jeszcze w kwestii nawilzacza- dzis mi przyszedł. Powiedzcie jak go uzywacie?? Codziennie na całą moc wlaczacie czy jak?? Rzeczywiście czuc inne powietrze jak on chodzi??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Dora a czemu mówisz,że skoro trzeba termin takiej sesji wcześniej zarezerwować to nie zrobisz? :)

Czasem to prawie pól roku wcześniej trzeba by się umówić, hmmm nie wiem skąd to się bierze...
Ja ostatnio miałam tyle różnych zdarzeń i co bym nie zaplanowała to szło inaczej, że nic nie planuje. Wyznaję w tej ciąży zasadę "Carpe diem "

Życiowa ale slodziak :-) Tymi juz sie tez bierze za siadanie?? Przecież on "tylko" miesiąc starszy od Amelki. Nasz leżaczek jest jakis tak dziwnie wyprofilowany bo małej tak główka leci na bok i ogólnie tak ma brodę przycisnieta do klatki.

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Kurczę nie wyskakują mi powiadomienia !! Odkąd ściągałam nowa wersje [emoji19]
DziewcYnki nie kłucie sie z mężami [emoji20]☹️szkoda nerwów i czasu ....
KasiaMarysia - biedna Madzia [emoji47]
Igi to taki duży [emoji3]ciocia Ola ma codzień jego snapki to widzi [emoji9][emoji57][emoji16]
A dziś pierwsza marchewka smakowała [emoji13][emoji39][emoji39][emoji39]
1fa5b77bcd5031701bd2d3873e804a9d.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jakie grzeczne te wasze dzieciaczki z jedzeniem.

reklama
Dora pół roku to aż chyba nie. Ja teraz jak szukałam to znalazłam kilku fotografów i nie było z żadnym problemu żeby za ok 7 tygodni sesję zrobić Przynajmniej tak jest u mnie w Krakowie:) Zarezerwowałam dziś :)

Do góry