reklama
viola150
Fanka BB :)
Co do chrzcin to my dopiero zaczynamy sie interesować. mamy duży problem z chrzestnymi i powoli sie zastanawiamy kogo poprosić. Też bedziemy robić w lokalu. dla dziadków chrzestnych i najbliższej rodziny też. u Filipa było ok 25 osób, a płaciliśmy 60zł za osobę. teraz ceny na pewno wyższe.
Nadziejka 250zł ubranie?? kurcze to sporo. ja na szczęście mam po mojej malutkiej kuzynce któa chrzciny miała rok temu dla Amelki będzie jak znalazł.
Nadziejka 250zł ubranie?? kurcze to sporo. ja na szczęście mam po mojej malutkiej kuzynce któa chrzciny miała rok temu dla Amelki będzie jak znalazł.
Życiowa
OlaMagda09
Nadziejka powodzenia jutro , napisz potem jak było [emoji4]
Ja chrzciny bede robić tak na kwiecień maj , bo bedzie ciepło a chciałam zrobic w ogrodzie ucztę [emoji3]i tez juz będziemy mieć czas , juz bedzie grubo po remontach itd ...i tez ciepło to sukieneczka biała kosztować wiele nie bedzie :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja chrzciny bede robić tak na kwiecień maj , bo bedzie ciepło a chciałam zrobic w ogrodzie ucztę [emoji3]i tez juz będziemy mieć czas , juz bedzie grubo po remontach itd ...i tez ciepło to sukieneczka biała kosztować wiele nie bedzie :-)
dora032
Dora a czemu mówisz,że skoro trzeba termin takiej sesji wcześniej zarezerwować to nie zrobisz?
Czasem to prawie pól roku wcześniej trzeba by się umówić, hmmm nie wiem skąd to się bierze...
Ja ostatnio miałam tyle różnych zdarzeń i co bym nie zaplanowała to szło inaczej, że nic nie planuje. Wyznaję w tej ciąży zasadę "Carpe diem "
viola150
Życiowa ale slodziak :-) Tymi juz sie tez bierze za siadanie?? Przecież on "tylko" miesiąc starszy od Amelki. Nasz leżaczek jest jakis tak dziwnie wyprofilowany bo małej tak główka leci na bok i ogólnie tak ma brodę przycisnieta do klatki.
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
dora032
Kurczę nie wyskakują mi powiadomienia !! Odkąd ściągałam nowa wersje [emoji19]
DziewcYnki nie kłucie sie z mężami [emoji20]szkoda nerwów i czasu ....
KasiaMarysia - biedna Madzia [emoji47]
Igi to taki duży [emoji3]ciocia Ola ma codzień jego snapki to widzi [emoji9][emoji57][emoji16]
A dziś pierwsza marchewka smakowała [emoji13][emoji39][emoji39][emoji39]
Jakie grzeczne te wasze dzieciaczki z jedzeniem.
reklama