reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kurczę nie wyskakują mi powiadomienia !! Odkąd ściągałam nowa wersje [emoji19]
DziewcYnki nie kłucie sie z mężami [emoji20]☹️szkoda nerwów i czasu ....
KasiaMarysia - biedna Madzia [emoji47]
Igi to taki duży [emoji3]ciocia Ola ma codzień jego snapki to widzi [emoji9][emoji57][emoji16]
A dziś pierwsza marchewka smakowała [emoji13][emoji39][emoji39][emoji39]
1fa5b77bcd5031701bd2d3873e804a9d.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dzieczynki;)

No z tym siadaniem to jest jakaś masakra po prostu Fifi juz sam usiądzie i zaraz bęc na bok się przewraca hehe . No i się wkurza jak go nie sadzam zaraz się drze jak nie wiem a jak mu nie wyjdzie tak jak chce to masakracja ,jeszcze gorzej ;p no u nas z tymi zębami to jest tragedia nie mogą się przebić te na dole i kurde on tak mi marudzi ze heej a gryzaczka to malo nie polknie tak wkłada i nie naje się normalnie tylko gryzie ta butelkę . Smaruje mi dziasla dentonixem czy jak to tam ale to guzik daje . Dzisiaj jak się pojechaliśmy kąpać do mojej siostry to jej szwagierka ma 3 miesiące starsza córeczkę od Filipa i mówiła żebym mu kupiła jakieś coś na ząbkowanie camillia czy coś. No kupie zobaczymy może to coś da bo wczoraj już miał na noc trochę temperaturę wyższa i płakał mocno.

zrz63e5eihevjza5.png

Nadziejka moja jeszcze się nie przekręca ale ma czas także luzik:) z tym siadaniem to masz rację że masakra. Współczuje ząbkowania, na wrześniówkach już parka ma jedynki[emoji7]

Nadziejka to ceny jak u mnie. U mnie w ogole rodzina naciska, zeby ugoscic tylko chrzestnych, a cala reszta tylko.do Kosciola, a mnie z tym.dziwnie jakos....

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Tak mi się wydawało właśnie,że ktoś robił ale nie mogłam skojarzyć kto :) Ja szukam właśnie fotografa jakiegoś. Takie fajne te zdjęciaw portfolio mają,że ciężko się zdecydować. Ale wyobraźcie sobie,że nawet 300 zł różnicy jest pomiędzy fotografami za taką samą ilość zdjęć.
Kulcia , Viola a Wy robiłyście w domu u siebie czy w studio? Bo widzę,że można i tak i tak :)

Mi robiła koleżanka, która narazie robi amatorsko i ma zamiar otworzyć studio fotograficzne. byłam u niej w domu ponieważ ona tam obie poszykowała tła i wszystkie akcesoria. ja miałam sesję za free :) w zamian za to że w przyszłośc będzie mogła umieścić zdjęcie Amelki w portfolio właśnie :)

Do góry