reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Wiki ja nie robiłam.
Wiiktoriiaaa
Dzeki dziewczyny to kurcze muszę popatrzeć bo widzialam nawet po 350.
OlaMagda09
Kurczę nie wyskakują mi powiadomienia !! Odkąd ściągałam nowa wersje [emoji19]
DziewcYnki nie kłucie sie z mężami [emoji20]szkoda nerwów i czasu ....
KasiaMarysia - biedna Madzia [emoji47]
Igi to taki duży [emoji3]ciocia Ola ma codzień jego snapki to widzi [emoji9][emoji57][emoji16]
A dziś pierwsza marchewka smakowała [emoji13][emoji39][emoji39][emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
DziewcYnki nie kłucie sie z mężami [emoji20]szkoda nerwów i czasu ....
KasiaMarysia - biedna Madzia [emoji47]
Igi to taki duży [emoji3]ciocia Ola ma codzień jego snapki to widzi [emoji9][emoji57][emoji16]
A dziś pierwsza marchewka smakowała [emoji13][emoji39][emoji39][emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
Dziękuję dzieczynki
No z tym siadaniem to jest jakaś masakra po prostu Fifi juz sam usiądzie i zaraz bęc na bok się przewraca hehe . No i się wkurza jak go nie sadzam zaraz się drze jak nie wiem a jak mu nie wyjdzie tak jak chce to masakracja ,jeszcze gorzej ;p no u nas z tymi zębami to jest tragedia nie mogą się przebić te na dole i kurde on tak mi marudzi ze heej a gryzaczka to malo nie polknie tak wkłada i nie naje się normalnie tylko gryzie ta butelkę . Smaruje mi dziasla dentonixem czy jak to tam ale to guzik daje . Dzisiaj jak się pojechaliśmy kąpać do mojej siostry to jej szwagierka ma 3 miesiące starsza córeczkę od Filipa i mówiła żebym mu kupiła jakieś coś na ząbkowanie camillia czy coś. No kupie zobaczymy może to coś da bo wczoraj już miał na noc trochę temperaturę wyższa i płakał mocno.
No z tym siadaniem to jest jakaś masakra po prostu Fifi juz sam usiądzie i zaraz bęc na bok się przewraca hehe . No i się wkurza jak go nie sadzam zaraz się drze jak nie wiem a jak mu nie wyjdzie tak jak chce to masakracja ,jeszcze gorzej ;p no u nas z tymi zębami to jest tragedia nie mogą się przebić te na dole i kurde on tak mi marudzi ze heej a gryzaczka to malo nie polknie tak wkłada i nie naje się normalnie tylko gryzie ta butelkę . Smaruje mi dziasla dentonixem czy jak to tam ale to guzik daje . Dzisiaj jak się pojechaliśmy kąpać do mojej siostry to jej szwagierka ma 3 miesiące starsza córeczkę od Filipa i mówiła żebym mu kupiła jakieś coś na ząbkowanie camillia czy coś. No kupie zobaczymy może to coś da bo wczoraj już miał na noc trochę temperaturę wyższa i płakał mocno.
KasiaMarysia23
Nadziejka moja jeszcze się nie przekręca ale ma czas także luzik z tym siadaniem to masz rację że masakra. Współczuje ząbkowania, na wrześniówkach już parka ma jedynki[emoji7]
KasiaMarysia23
Szkoda żebu mnie tak nie naciskająNadziejka to ceny jak u mnie. U mnie w ogole rodzina naciska, zeby ugoscic tylko chrzestnych, a cala reszta tylko.do Kosciola, a mnie z tym.dziwnie jakos....
Tak mi się wydawało właśnie,że ktoś robił ale nie mogłam skojarzyć kto Ja szukam właśnie fotografa jakiegoś. Takie fajne te zdjęciaw portfolio mają,że ciężko się zdecydować. Ale wyobraźcie sobie,że nawet 300 zł różnicy jest pomiędzy fotografami za taką samą ilość zdjęć.
Kulcia , Viola a Wy robiłyście w domu u siebie czy w studio? Bo widzę,że można i tak i tak
Mi robiła koleżanka, która narazie robi amatorsko i ma zamiar otworzyć studio fotograficzne. byłam u niej w domu ponieważ ona tam obie poszykowała tła i wszystkie akcesoria. ja miałam sesję za free w zamian za to że w przyszłośc będzie mogła umieścić zdjęcie Amelki w portfolio właśnie