reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hej. ja po 2 kawie. obiad na ogniu. bylam na spacerze i zakupach... posprzątalam w kuchni i łazience i pranie zrobiłam. .. mlody spi nie rozebrany z kombinezonu przy otwartym oknie[emoji14]
jutro przyjadą moi rodzice :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po obiedzie, czekam az mi sie woda na cappucino zagotuje i jak mala zasnie to moze poczytam :-)

Chociaz... Jak zaraz sie sciemni to mi sie pewnie odechce czytania :-]

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dopral :) mam genialne mydełko do plam od teścia mojego brata i nawet na białych rzeczach jak jest plama po marchewce czy też pomidorach to moment i schodzi.

atdctrd8ammce1aq.png

hejka.
jakos czas dzis szybko ucieka ale kolejne dwa ciasta mam upieczone/zrobione. pozniej zamroze i beda na swieta. pierwszy raz robilam ciasto makowe na biszkopcie. pierw piecze sie trochw masa makowa i potem wylewa na to ciasto na biszkopt i piecze sie do suchego patyczka. po wystudzeniu wywala soe z blachy do gory nogami i jest ciasto [emoji5] super puszyste.
kiedy dziewczyny macie wizyty? ja dopiero 9.01 bo nie ma wczesniej wolnych terminow....masakra

A nam się przysnelo.... Tosia śpi od dwóch godzin więc noc będzie nasza :)
Mój bohater domu już powiesił szafki więc widać już koniec remontu.

Ja mam jutro wizytę u nowego lekarza

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz nie wiem do kogo ten ignas podobny , teraz widze znow do taty :-)
Ja wrocilam z zakupów , do tego mojej córki nie było bo ma turniej karate , tata i moj S remontują wiec z małym i małą musiałam iść , on pchał wózek sklepowy a ja z Milena ale jakos sie udało , w auchanu był Mikołaj z reniferami ale Milena spała wiec nie zrobilsmy zdjecia :-/ następnym razem :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Ola no właśnie raz taki raz taki :D oczy ma mojego męża a moje usta i dlatego tak miesza :) jak śpi to wygląda jak ja hehe

No zakupy z wózkiem słaba opcja. Ja ostatnio w nosidle wzięłam małego.

Anka no to czekam na wieści :) Ty masz płeć potwierdzona?

Igi się po obiedzie ululal. Po 17 pewnie się obudzi na mleczko i o 20 kąpiel i spać :) ja posprzatalam i odpoczywam z herbatka :)

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry