reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hej. ja po 2 kawie. obiad na ogniu. bylam na spacerze i zakupach... posprzątalam w kuchni i łazience i pranie zrobiłam. .. mlody spi nie rozebrany z kombinezonu przy otwartym oknie[emoji14]
jutro przyjadą moi rodzice :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja po obiedzie, czekam az mi sie woda na cappucino zagotuje i jak mala zasnie to moze poczytam :-)

Chociaz... Jak zaraz sie sciemni to mi sie pewnie odechce czytania :-]

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Dopral :) mam genialne mydełko do plam od teścia mojego brata i nawet na białych rzeczach jak jest plama po marchewce czy też pomidorach to moment i schodzi.

atdctrd8ammce1aq.png

hejka.
jakos czas dzis szybko ucieka ale kolejne dwa ciasta mam upieczone/zrobione. pozniej zamroze i beda na swieta. pierwszy raz robilam ciasto makowe na biszkopcie. pierw piecze sie trochw masa makowa i potem wylewa na to ciasto na biszkopt i piecze sie do suchego patyczka. po wystudzeniu wywala soe z blachy do gory nogami i jest ciasto [emoji5] super puszyste.
kiedy dziewczyny macie wizyty? ja dopiero 9.01 bo nie ma wczesniej wolnych terminow....masakra

A nam się przysnelo.... Tosia śpi od dwóch godzin więc noc będzie nasza :)
Mój bohater domu już powiesił szafki więc widać już koniec remontu.

Ja mam jutro wizytę u nowego lekarza

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz nie wiem do kogo ten ignas podobny , teraz widze znow do taty :-)
Ja wrocilam z zakupów , do tego mojej córki nie było bo ma turniej karate , tata i moj S remontują wiec z małym i małą musiałam iść , on pchał wózek sklepowy a ja z Milena ale jakos sie udało , w auchanu był Mikołaj z reniferami ale Milena spała wiec nie zrobilsmy zdjecia :-/ następnym razem :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

reklama
Ola no właśnie raz taki raz taki :D oczy ma mojego męża a moje usta i dlatego tak miesza :) jak śpi to wygląda jak ja hehe

No zakupy z wózkiem słaba opcja. Ja ostatnio w nosidle wzięłam małego.

Anka no to czekam na wieści :) Ty masz płeć potwierdzona?

Igi się po obiedzie ululal. Po 17 pewnie się obudzi na mleczko i o 20 kąpiel i spać :) ja posprzatalam i odpoczywam z herbatka :)

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry