reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moj pojechał zawieźć Filipa do przedszkola. Ja jeszcze leżę, mala spi. Znów cos w nosku jej przeszkadza bo sie kręci.

Nawet nie wiem jaka pogoda bo.jeszcze rolety nie otworzylam [emoji6]
Ja muszę sie wziąć za kuchnie przed świętami. No i cos przystroic ten nasz pokoj. A choinke chyba w weekend ubierzemy.

MalaMi skoro nigdzie nie robią tych badan no to.nic nie zrobisz. Swoją drogą co to za rzadkie badanie...

Ja tez często przyznaje korzystalam z tego zeby mlodemu bajki włączyć. Teraz włącza sobie sam :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Biore od jakiegos tygodnia pigulki i dostalam wczoraj cos jakby @, brzuch mnie pobolewa. Ciekawe ile to potrwa

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja mam kontakt z Ola ale nie wiedziałam czy życzyła sobie jakichkolwiek informacji tu na forum :)

atdctrd8ammce1aq.png

India- a jakie te pigułki i kiedy zaczęłaś ?
Bo moje to trzeba było zacząć od 1 dnia okresu ...i sie bierze bez przerwy .
Ja tez mam Olę na Facebook .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

India- a jakie te pigułki i kiedy zaczęłaś ?
Bo moje to trzeba było zacząć od 1 dnia okresu ...i sie bierze bez przerwy .
Ja tez mam Olę na Facebook .

3i49df9hh1q9sbo3.png
Mam Cerazette i one dzialaja jak sie karmi, zaczelam.w dowolnym dniu, tez nie moge robic przerw i moga zdarzac sie plamienia i krwawienia, ale nie sadzilam, ze bede sie czula jak przy @. No i gin powiedziala, ze pierwszy miesiac malo pewny jesli chodzi o zabezpieczenie

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Wiem we Francji jest znana cerazette brakam ją jak karmiłam , i jak paliłam , duzo kobiet bierze , jest dobra . Ma mało hormonów dlatego jest dobra przy karmieniu albo jak sie ma rożne choroby lub jak sie pali papierosy . To bierz napewno sie ureguluje wszystko , oj i spoko juz po 2 tyd brania jestes juz zabespieczona tylko regularnie brać trzeba .

3i49df9hh1q9sbo3.png

Ja nigdy nie brałam tabletek anty. Tylko jakieś 2-3 miesiące uzywalismy prezerwatyw a tak to na kalendarzyk albo stosunek przerywany i po tylu latach zaliczylismy wpadkę hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry