reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Trzeci raz w przeciągu tygodnia nie ma u mnie prądu w nocy. Raz wiało to ok jakaś awaria mogła być ale dziś jest spokojnie. Ciemno komp nie działa, czytać się nie da, spać też nie mogę super...

Dzień dobry. My już od 5:40 nie śpimy... Jestem wyrodna matka bo wlaczylam dziecku bajki i mam zamiar jeszcze pospac :)

Dora u nas był taki okres z pół roku że co drugi dzień kilka razy dziennie nie było prądu. Aż kiedyś zadzwoniłam i opieprzylam panią z infolinii która nie miała w sumie nic z tym wspólnego :) ale już mnie cholera brała bo ani nic upiec ani wyprać.

Za 10 dni święta a ja jestem w czarnej d.... Oprócz piernikow które Tosia już prawie zjadła to nie mam nic przygotowane. Muszę zrobić pierogi i orzeszki i nie wiem kiedy ja to zrobię.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Heja, ja nie spie, bo mala je, ale zaraz przykladam glowe do poduszki ;-)

Gratulacje dla Oli.

MalaMi - kurcze jak w labo moga nie wiedziec takich rzecY???

Dora - lipa z pradem, a raczej jego brakiem.

Tez mialam ochote zrobic Dory pierniczki, ale nie jem slodyczy, wiec pierniczki poczekaja :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

U mnie tez jeszcze ciemno :-/ mała wlasnie wypiła mleko i śpi . Ja pije kawę i małego zaraz budzę bo na 8h15 do szkoły .
Ania nie wyrodna , chyba każda tak robiła robi czy robić bedzie zeby pospać jeszcze rano , A wyslij fotkę brzuszka jak juz troche widac napewno ;-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry.
mialam ostatnio pytac o Ole wlasnie czy ktos ma z nia kontakt. ja jej nie mam na fb.
z tymi moimi wynikami to tak ze obdzwonilam okoliczne miasta i robia to w lab przy szpitalu w ktorym rodze ale tylko jak ktos lezy na oddziale.... takze bilirubina musi wystarczyc a wtszla mi 0,2.
co do bajek to moj sie zainteresowal bajka jak nigdy i siedzimy razem i ogladamy hahaha. chyba klub przyjaciol myszki miki. maly krecil sie dzis w nocy chyba za cieplo w pokoju bylo. no i od 4 spal z nami.

Do góry