reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia no właśnie! Też się wystraszylam.

India o kurde . Na pewno leży i się śmieje z Was ta grzechotka hehe

atdctrd8ammce1aq.png

Szukalam znowu.... Ale sa miejsca, do ktorych nie dotre, a moj sie upiera, ze tam.jej nie ma. Znajdzoemy jak Ada bedzie miala 15 lat :p

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Kasia, ucieszylam.sie, ze te zle wiadomosci to tylko pelnia :-)

2870 g, 53 cm

Hej,
Kącik Jasia będzie gotowy dopiero początkiem stycznia, ale oczywiście się pochwalę.

Mam dzisiaj zły dzień ;/
Pół nocy się przebudzałam i tak mnie żołądek bolał ze masakra i chciało mi się wymiotować ale nie mogłam. A jak wstałam o 4 i jak ruszyło to do 8 praktycznie z łazienki nie wychodziłam. Myślałam że mam jakaś jelitówke, ale gorączki nie mam no i już jest lepiej. Ale cały dzień leżę/śpie, piję miętę i colę i zagryzam paluszkami.
Mam nadzieję, że do jutra całkiem mi przejdzie.

Miłego popołudnia.

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuska, to moze byc jelitowka taka chwilowa, ja w ciazy tez mialam, ale.myslalam, ze zejde, tak mnie zoladek bolal.
Grunt, ze Ci lepiej

KasiaMarysia- co u Ciebie?

2870 g, 53 cm

laski bylam dzis u siebie na wynikach i nie wiedzieli jak maja oznaczyc na karcie z labolarorium kwasy zolciowe no i nie zrobilam tego wyniku..... masakra. czytalam w necie ze to normalnie nazywa sie stezenie soli kwasow zolciowych we krwi.....nie wiem czy nie bede musiala jechac do wiekszego miasta zeby zrobic ten wynik. pisalam do gina i czekam na odpowiedz.

Hejka

U nas wszystko dobrze, dzieci śpią, mąż wroci o 22. Byliśmy popołudniu u teściowej w odwiedzinach.

Ja prezenty juz prawie mam z glowy. Moj chce jakąś bluze wiec musze to ogarnąć i chrzesniaczkom Bartka kupic karty podarunkowe z h&m. Dla Amelki kupilam album ten taki co sie zapisuje pierwsze słowa, zeby, wkleja zdjęcia pierwszych spacerow itp. I chyba w tym roku nie bede szaleć bo i tak nie kuma a na pewno dostanie od innych jeszcze.

Ola śliczna Milka :-)

Dziewczyny które nie maja fb, Ola ta która przestala sie udzielać urodziła synka :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Do góry