reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzięki dziewczyny za wszystkie sposoby na pokonanie tego wstrętnego choróbska. Już jest lepiej :)
Ola Milenka jest przesliczna :)
Nuska pokaz kącik Jasia jak juz będzie gotów :)
Dora ja tez jutro zamierzam wykorzystać Twój przepis na pierniczki. Zrobiłam ciasto dziś wieczorem i chłodzi się w lodowce :)

Super ze Ci choroba przechodzi.
Mam nadzieję że pierniczki wyjdą.

reklama
Czesc dziewczyny!

MalaMi, no ciekawe skad ta wysypka. Waga malej idzie w gore :-D a jak imie? Ustalone?

OlaMagda - super gwiazdeczka z malej Milenki :-)

Nuska - ja tez chce zobaczyc kacik Jasia :-)

Anka - zobaczymy co lekarz na wyniki powie. A bolec to teraz pewnie bedzie, bo juz polowa to ma prawo. Chociaz ja juz srednio pamietam wszystko, ale tez narzekalysmy z dziewczynami na przerozne bole co chwile ;-)

Kasia- super, ze przechodzi ;-)

Adzik mi sie wiercil pol nocy, a teraz udaje, ze je cwaniak maly
;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ignaś się przestawil jakoś i o 5 się obudził a potem o 6 zrobił kupę. I chcieliśmy dospac jeszcze ale on o 8.20 ma budzik wewnętrzny wiec pokręcił się i o 8.20 oczy jak 5 zł.

atdctrd8ammce1aq.png

Olaa jaka Milenka śliczna nie mogę się napatrzeć takie piękności;)

A mój jak nigdy wstał o 7.30 bo zawsze wstawał o 6 . I dopiero zasnal. Boże chce mu się spać zasnąć nie może to tak się drze ze go wszyscy chyba na klatce słyszą [emoji14]

zrz63e5eihevjza5.png

Dziewczyny bo to chyba pełnia byla dlatego te dzieciaki tak wszystko inaczej. Moja poszła spać przed północą! A jak się przebudzilam o 3 to tao księżyc świecil że jasno w pokoju było.
Ja dopiero wstałam, Tosia śpi a Z zły bo robota stoi w miejscu przez nasze spanie hehe.

Ja zdaje sobie sprawę że będzie mnie teraz ci raz więcej bolało i dokuczalo. Nie pamiętam w ogóle jak to było przy Tosi. Już bym chciała żeby ten mały już ostro kopal bo jak narazie to smyra mały robak i to przeważnie wieczorem. Daje mu jeszcze tydzień i poważnie pogadamy hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś mnie teściowa wkurzyła bo była rano na kawie i mowi " to ty tak ciagle tylko po polsku do niej mówisz ? A po Franciszku nie ? " No ja pierdziele ! Jakos tak robiłam córka i synem i dziś sa poliglotami oba bo mowia po polsku i po francusku i córa po angielsku a syn po hiszpańsku . I napewno nie bede mowić po francusku do moich dzieci bo niby dlaczego .
Zaraz biorę sie za pranie :-)
Pełnia była ? Mnie Milena nie mogła zasnąć normalnie śpi 21h30 do 7h a wczoraj to o 22h a ta sie jeszcE śmieje cwaniara mała , usnęła 22h30 . I wstała o 7h30 .
KulCia ja mowie ma oczy jak 2 euro hahaha oni tu tak nie mowia to ich nauczyłam [emoji12][emoji1]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Czyli to pelnia??? No wlasnie widzialam, ze bardzo jasno ksiezyc swiecil

2870 g, 53 cm

Zamowilam juz mikolajowe prezenty, ufff.

A w ogole to nie wiem czy Wam pisalam - jakis czas temu zamowilam grzechotke na allegro i mi przyslali nie ta, ktora zamwialam, wiec sie umowilam z nimi, ze doplace, zatrzymam ta zla i przesla ta,.ktora chcialam. Przeslali,wiec ok, ale ja nigdzie nie moge znalezc tej co.mi ja przeslali za pierwszym razem. Ja jej nawet nie rozpakowalam i mozliwe, ze przy sprzataniu zostala zutylizowana, bo naprawde pomyslu nie mam gdzie moze byc!

2870 g, 53 cm

reklama
Do góry