reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka Laski ;)
Ale u nas cisza, ja cały weekend walczyłam z sypialnią, ale już pomalowana, teraz tylko czekamy aż łóżko przyjdzie i trzeba meble poskładać (nasze i Jasiowe) ;p
A dzisiaj okna pomyliśmy z mężuchem, tzn on mył a ja się przyglądałam, firanki poprane i pozawieszane i już mniej na głowie ;)
Postanowiłam poświęcić ten tydzień na generalne porządki, bo później mogę nie mieć mocy ;)
Miłego wieczorku ;)

reklama
Ania- rodziców i siostrę mam we Francji ale 400km odemnie na Tak bliżej hiszpańskiej granicy bo tam wcześniej mieszkałam tez ale sie przeprowadziłam z mężem nad Lazurowe wybrzeże bo z tąd pochodzi i tu mam teściow tak 70 km odemnie i 4 szwagierki jedna 2km odemnie a inne troche dalej tak po 30-40 km . A w Polsce mamy rodzinny dom ,zawsze w sierpniu w Polsce jestem , mam tam babcie kuzynów ciotki itd .. :-)
I jestem we Francji odkąd mam 19 lat .w Polsce skończyłam szkoły i studia i tu jeszcze robiłam .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9hh1q9sbo3.png

Modnisia :*

Mała Mi super :)

Ja jestem dziś zdechła jakaś. Nie umiem się ogarnąć. Igi grzeczny i pospal wiec mogłam się trochę poobijac. W sobotę robiłam generalne porządki wiec.mam wszędzie czysto i spokój :)

Nuska jak zrobisz kącik Jasia to pokazuj ;)

atdctrd8ammce1aq.png

MałaMi super że wizyta ok i maleńka już spora panienka. Widać dziś się napracowałaś w kuchni.
Dziewczynki powodzenia w remontach i cierpliwości ;)
Ola Milenka cud miód :)
Anka odpoczywaj, wyniki w ciąży czasem odbiegają od normy podobno, Takie bóle pachwin to chyba więzadłowe.
Ja chyba muszę pomyśleć o zapisaniu się na usg połówkowe... Do którego tyg to się robi?

Dora podobno 18-23 tydzień ale nie wiem dokładnie. Ja na wizycie będę mieć dokładnie 19 tygodni i zastanawiam się czy mi zrobi polowkowe.
W ogóle bolą mnie żebra, mam wrażenie jakbym miała zakwasy na brzuchu i te pachwiny i czasami brzuch jak na okres

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za wszystkie sposoby na pokonanie tego wstrętnego choróbska. Już jest lepiej :)
Ola Milenka jest przesliczna :)
Nuska pokaz kącik Jasia jak juz będzie gotów :)
Dora ja tez jutro zamierzam wykorzystać Twój przepis na pierniczki. Zrobiłam ciasto dziś wieczorem i chłodzi się w lodowce :)

reklama
Dora podobno 18-23 tydzień ale nie wiem dokładnie. Ja na wizycie będę mieć dokładnie 19 tygodni i zastanawiam się czy mi zrobi polowkowe.
W ogóle bolą mnie żebra, mam wrażenie jakbym miała zakwasy na brzuchu i te pachwiny i czasami brzuch jak na okres

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka trzymam kciuki żeby ten Nowy twoj nowy lekarz był spoko

Do góry