reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No właśnie babydream się nie odzywala

atdctrd8ammce1aq.png

Jutro jedziemy kupić farby do sypialni i Mężuch bierze się za malowanie, to będę mogła po świętach pokój już przygotować :D no i wymyśliłam sobie, że chcę łóżko zmienić więc jeszcze meblowy jakiś odwiedzimy.

My już farby do sypialni kupiliśmy, ale poki co M robi korytarz i kuchnie, więc nasz pokój potem, a i jeszcze łazienkę chcemy odświeżyć, i niby to wszystko do Świąt ma być gotowe [emoji53][emoji3]
A po Świętach szykujemy kącik Małej, bo to już 32 tydz się zaczął [emoji32][emoji33][emoji16]

5djy3e3kpgua6zwe.png

My w przyszłym tygodniu malujemy kuchnie. Typowy urlop polaka hehe ale Z wcisneli ten urlop bez sensu, w połowie miesiąca. Już mogli dać przed świętami albo zaraz po. No cóż trudno.
Jejku dopiero się ogarnelysmy z Toska tzn ja to dopiero pod prysznic wchodzę. Nie mogę coś dziś złapać szybszego trybu.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ANKA u mnie tez moj S bedzie robił salon przez 2 tygodnie nietypowy urlop francuza :-D
U mnie dziś piękna pogoda i 2• . Pójdziemy na spacer

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Do góry