reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Właśnie dużo osób zagubilo się w tej całej komercji i zapomniało czemu dekorujemy domu, ubieramy choinki i pakujemy prezenty.
Ja jestem wierząca ale do kościoła nie chodzę co niedziela ale moje dziecko nie kojarzy świat tylko z Mikołajem i z prezentami. Ona wie o Jezusie i o tej całej "otoczce" z tym związanej i w święta wszyscy idziemy do kościoła i pokazujemy jej żłobek i tłumaczymy o co chodzi.

Każdy robi jak uważa i nikomu nic do tego :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też lubię tą tradycyjną otoczkę, że narodziny Boga-Człowieka. My co roku robimy figurki z masy solnej i opowiadamy historie dzieciom, potem stoi jako szopka. Opowieści o św Mikołaju biskupie tez znają. Ja szcze nie cierpię komercyjnego wymiaru świat, wole takie głębsze refleksyjne... co kto lubi...[emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leelee- ale fajnie , ja tez kupiłam szopkę w tamtym roku taka dużą, i robimy zawsze dekoracje , i z dziećmi z masy tez i rożne inne ...

U mnie tak dziś zimno strasznie , moi rodzice pojechali i siostra beczalam cały dzien :-(
Córa moja dziś poszła ściągnąć aparat nazębny co nosiła 3 lata efect jest niesamowity ..:-O
Lecę kapać małą :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Hejka ;)
Kulcia pięknie przystroiłaś mieszkanko ;)
Anka32 no piżamy to bardzo praktyczny prezent ;) ja w tym roku też nie wiem co chciałabym dostać i mój M cały czas mnie męczy, że muszę coś wymyślić ;p
Viola ale Amelka do Ciebie podobna ;D
OlaMagda mój bratanek nosił też aparat chyba ponad 3 lata i teraz ma piękne proste zęby, sama bym takie prościutkie chciała, ale koszt aparatu to masakra ;/

Ja już po wizycie ;)
Mój Synek mierzy już około 42 cm i waży 1626 gram ;)
Wszystko u Niego dobrze, pięknie rośnie idealnie jak na 31 tc ;)
Przepływy ok, serducho pięknie mocno stuka ;D
I kolejna wizyta za 3 tygodnie ;)
Wagowo jestem bardzo zadowolona, bo w ciągu 4 tygodni przybyło mi 800 gram ;p z czego Mały ostatnio ważył około 1200, więc praktycznie to nie ja przytyłam tylko z Synkiem na pół hehe :D

Jutro jedziemy kupić farby do sypialni i Mężuch bierze się za malowanie, to będę mogła po świętach pokój już przygotować :D no i wymyśliłam sobie, że chcę łóżko zmienić więc jeszcze meblowy jakiś odwiedzimy.

Miłego wieczorku ;)

Moja bratowa nosiła aparat 3 lata i jak zdjęła to żeby wróciły do poprzedniego stanu.

Nuska super ze Jasio rośnie :) juz nie długo i go powitamy<3

atdctrd8ammce1aq.png

Nuśka ale już duży :) SUper !
JA mam wizytę 19 stego i już nie mogę się doczekać żeby się dowiedzieć co u mojej córeczki :)
Dziewczyny co mogę wziąć na ból gardła?

reklama
Do góry