reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Właśnie dużo osób zagubilo się w tej całej komercji i zapomniało czemu dekorujemy domu, ubieramy choinki i pakujemy prezenty.
Ja jestem wierząca ale do kościoła nie chodzę co niedziela ale moje dziecko nie kojarzy świat tylko z Mikołajem i z prezentami. Ona wie o Jezusie i o tej całej "otoczce" z tym związanej i w święta wszyscy idziemy do kościoła i pokazujemy jej żłobek i tłumaczymy o co chodzi.

Każdy robi jak uważa i nikomu nic do tego :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też lubię tą tradycyjną otoczkę, że narodziny Boga-Człowieka. My co roku robimy figurki z masy solnej i opowiadamy historie dzieciom, potem stoi jako szopka. Opowieści o św Mikołaju biskupie tez znają. Ja szcze nie cierpię komercyjnego wymiaru świat, wole takie głębsze refleksyjne... co kto lubi...[emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leelee- ale fajnie , ja tez kupiłam szopkę w tamtym roku taka dużą, i robimy zawsze dekoracje , i z dziećmi z masy tez i rożne inne ...

U mnie tak dziś zimno strasznie , moi rodzice pojechali i siostra beczalam cały dzien :-(
Córa moja dziś poszła ściągnąć aparat nazębny co nosiła 3 lata efect jest niesamowity ..:-O
Lecę kapać małą :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Hejka ;)
Kulcia pięknie przystroiłaś mieszkanko ;)
Anka32 no piżamy to bardzo praktyczny prezent ;) ja w tym roku też nie wiem co chciałabym dostać i mój M cały czas mnie męczy, że muszę coś wymyślić ;p
Viola ale Amelka do Ciebie podobna ;D
OlaMagda mój bratanek nosił też aparat chyba ponad 3 lata i teraz ma piękne proste zęby, sama bym takie prościutkie chciała, ale koszt aparatu to masakra ;/

Ja już po wizycie ;)
Mój Synek mierzy już około 42 cm i waży 1626 gram ;)
Wszystko u Niego dobrze, pięknie rośnie idealnie jak na 31 tc ;)
Przepływy ok, serducho pięknie mocno stuka ;D
I kolejna wizyta za 3 tygodnie ;)
Wagowo jestem bardzo zadowolona, bo w ciągu 4 tygodni przybyło mi 800 gram ;p z czego Mały ostatnio ważył około 1200, więc praktycznie to nie ja przytyłam tylko z Synkiem na pół hehe :D

Jutro jedziemy kupić farby do sypialni i Mężuch bierze się za malowanie, to będę mogła po świętach pokój już przygotować :D no i wymyśliłam sobie, że chcę łóżko zmienić więc jeszcze meblowy jakiś odwiedzimy.

Miłego wieczorku ;)

Moja bratowa nosiła aparat 3 lata i jak zdjęła to żeby wróciły do poprzedniego stanu.

Nuska super ze Jasio rośnie :) juz nie długo i go powitamy<3

atdctrd8ammce1aq.png

Nuśka ale już duży :) SUper !
JA mam wizytę 19 stego i już nie mogę się doczekać żeby się dowiedzieć co u mojej córeczki :)
Dziewczyny co mogę wziąć na ból gardła?

reklama
Do góry