reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A to Fifek po spacerze [emoji14]
20161205_133231.jpeg

zrz63e5eihevjza5.png

Załączniki

• 20161205_133231.jpeg
    20161205_133231.jpeg
    74,5 KB · Wyświetleń: 141
reklama
Fajne dzieciaczki :)

Skorzystałam z rabatu w bon prixie i zamawiałac dla siebie piżamy od taty zamówiłam spodnie za 59zl ale był jeszcze rabat 15% także źle nie wyszło bo normalnie takie spodnie chodzą po min 120zl

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ania fajna piżamka zawsze się przyda :) Dobry prezent :)
Kurcze mi też strasznie czas leci. Już 3 trymestr zaczęłyśmy a przecież nie dawno się zjawiłam tu pierwszy raz i pytałam Was czy rzeczywiście widać drugą kreskę :D
Wyszłam właśnie z kuchni po 3 godzinach bo mnie na krokiety naszło. Zrobiłam więcej i poszły do zamrażarki na czarną godzinę :)

Ale rękawy za długie hehe; p ja nie wiem jak oni szyja te ciuchy tutaj dobra jest a tutaj rękawy takie szerokie i długie [emoji14] no ale to nic ;p

Fifek mi dzisiaj plakusia mocno bo kupka nie idzie kurde mac .

zrz63e5eihevjza5.png

Nadziejka - chłopcy często tak maja moj syn tez miał zatwardzenia , często , trzymaj mu stopki zeby miał lekko zgięte nóżki w kolankach jak robi kupkę łatwiej mu bedzie .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Trzymam trzymam robie rowerek;) ale napil się trochę wody i poszło ;)

No właśnie ja też tak mam ze body prawie za małe a rękawy trzeba podwijac

zrz63e5eihevjza5.png

reklama
Do góry