Hejka
Dora super, że wszystko dobrze z Maluszkiem i że wreszcie możesz zacząć spacerować troszkę;D
Anka_32 jak oglądałam wiadomości to normalnie się powyłam, nie mogę znieść tego że są tacy zwyrodnialcy którzy krzywdzą dzieci ;(
Kulcia Igi już kawał chłopaka i jak pięknie je
Kasia2310 ja mam ubieranie choinki w tym roku z głowy, bo po zeszłych świętach owinęłam ubraną choinkę w folię i wyniosłam do piwnicy, więc teraz tylko muszę ją przynieść do mieszkania i rozłożyć ;p
Ja brzuch smaruję jak pamiętam bio oilem, a że nie lubię uczucia czegokolwiek na skórze to bardzo rzadko mi się to udaję, ale w sumie i tak miałam cały brzuch w rozstępach, więc się tym aż tak nie przejmowałam i jakoś dużo rozstępów mi nie doszło, a biust staram się smarować co 2 dni, bo cycków to mi szkoda hehehe ;p
Byłam wczoraj i endokrynologa i wyniki lekko poniżej normy, ale mam się tym nie sugerować i dalej brać leki. Kolejna kontrola w 36 tc.
Później poszliśmy z Mężuchem do kina i film nawet spoko, ale już byłam tak wymęczona, że ledwo wysiedziałam do końca ;p
A dzisiaj byłam z rodzicami w gerlitz (Niemcy, mam 40 km do granicy) i w sumie tylko czas straciłam, bo nie kupiłam nic ciekawego, tylko jedną bluzkę ;p
Na szkole rodzenia dzisiaj było na temat aktywnego porodu i im dłużej chodzę tym bardziej przerażona jestem ;/
A jutro idę podglądnąć mojego Bączka w brzusiu i chyba męża zabiorę na usg
Miłego wieczorku