reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka ;)
Dora super, że wszystko dobrze z Maluszkiem i że wreszcie możesz zacząć spacerować troszkę;D
Anka_32 jak oglądałam wiadomości to normalnie się powyłam, nie mogę znieść tego że są tacy zwyrodnialcy którzy krzywdzą dzieci ;(
Kulcia Igi już kawał chłopaka i jak pięknie je :)
Kasia2310 ja mam ubieranie choinki w tym roku z głowy, bo po zeszłych świętach owinęłam ubraną choinkę w folię i wyniosłam do piwnicy, więc teraz tylko muszę ją przynieść do mieszkania i rozłożyć ;p
Ja brzuch smaruję jak pamiętam bio oilem, a że nie lubię uczucia czegokolwiek na skórze to bardzo rzadko mi się to udaję, ale w sumie i tak miałam cały brzuch w rozstępach, więc się tym aż tak nie przejmowałam i jakoś dużo rozstępów mi nie doszło, a biust staram się smarować co 2 dni, bo cycków to mi szkoda hehehe ;p

Byłam wczoraj i endokrynologa i wyniki lekko poniżej normy, ale mam się tym nie sugerować i dalej brać leki. Kolejna kontrola w 36 tc.
Później poszliśmy z Mężuchem do kina i film nawet spoko, ale już byłam tak wymęczona, że ledwo wysiedziałam do końca ;p
A dzisiaj byłam z rodzicami w gerlitz (Niemcy, mam 40 km do granicy) i w sumie tylko czas straciłam, bo nie kupiłam nic ciekawego, tylko jedną bluzkę ;p
Na szkole rodzenia dzisiaj było na temat aktywnego porodu i im dłużej chodzę tym bardziej przerażona jestem ;/
A jutro idę podglądnąć mojego Bączka w brzusiu i chyba męża zabiorę na usg ;)

Miłego wieczorku ;)

Ja na bank będę miała rozstępy bo już mam na biodrach w okresie dojrzewania mi wyskoczyły i smarowałam wtedy fissanem pamiętam i nic nie dało. Także na cud nie liczę, ale żeby trochę zminimalizować i mieć czyste sumienie, że zrobiłam co mogłam.

Dziś chyba trochę przesadziłam z tym sprzątaniem bo podbrzusze mnie pobolewa. Już wzięłam nospe i magnez. I pewnie cebula też nie pomogła przy moich wzdęciach...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Z poersiami przy kp to też kwestia genow i budowy piersi. jeśli są gruczołowate to będą miały probl żeby wrócić do stanu sprzed ciąży. .. ponieważ gruczoły się rozciągają a ze jest ich dużo to i piersi wyglądają "oklapniecie" wiem cos o tym :) juz po córce miałam skórę zamiast cyckow szczególnie jak schudłam. stosowałam balsam z efektem push up z eveline ale to jak skończyłam kp. i tak samo polecam serum z eveline takie czerwone. .. pamiętam ze jak zaczęłam stosować to az czułam jak pali ale efekty byly świetne :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez uzywalam tych dwoch. Nie wiem czy mam duzo gruczolow, mialam.usg i nic mi dr nie powiedziala na ten temat.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

A te palace uczucie po czerwonym uwielbiam!!! :-) na poczatku szczypie jak cholera, ale to ciepelko calkiem przyjemne. Natomiast to.chlodzace w jasnym opakowaniu to byl horror dla mnie, zamarzalam po tym

2870 g, 53 cm

Ja tez uzywalam tych dwoch. Nie wiem czy mam duzo gruczolow, mialam.usg i nic mi dr nie powiedziala na ten temat.

2870 g, 53 cm
mi odkąd zaczęłam chodzić do gin i badał mi lekarz piersi to słyszałam ze mam gruczolowate piersi hehe byly twarde i jakby zbite w środku to tyle z opisu jak ja to czulam a teraz to są woreczki z sutkami jak takie mysie mordki[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mysie mordki :-D
Slodko haha

Ja moze woreczkow nir.mam, ale.skoncze kp.to.pewnie juz.bede miala. Natomiast na jedrnosci stracily bardzo duzo, rozciagnely sie i twarde sa tylko w nocy jak sie.mleka nazbiera :p

2870 g, 53 cm

Do góry