reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hejka ;)
Dora super, że wszystko dobrze z Maluszkiem i że wreszcie możesz zacząć spacerować troszkę;D
Anka_32 jak oglądałam wiadomości to normalnie się powyłam, nie mogę znieść tego że są tacy zwyrodnialcy którzy krzywdzą dzieci ;(
Kulcia Igi już kawał chłopaka i jak pięknie je :)
Kasia2310 ja mam ubieranie choinki w tym roku z głowy, bo po zeszłych świętach owinęłam ubraną choinkę w folię i wyniosłam do piwnicy, więc teraz tylko muszę ją przynieść do mieszkania i rozłożyć ;p
Ja brzuch smaruję jak pamiętam bio oilem, a że nie lubię uczucia czegokolwiek na skórze to bardzo rzadko mi się to udaję, ale w sumie i tak miałam cały brzuch w rozstępach, więc się tym aż tak nie przejmowałam i jakoś dużo rozstępów mi nie doszło, a biust staram się smarować co 2 dni, bo cycków to mi szkoda hehehe ;p

Byłam wczoraj i endokrynologa i wyniki lekko poniżej normy, ale mam się tym nie sugerować i dalej brać leki. Kolejna kontrola w 36 tc.
Później poszliśmy z Mężuchem do kina i film nawet spoko, ale już byłam tak wymęczona, że ledwo wysiedziałam do końca ;p
A dzisiaj byłam z rodzicami w gerlitz (Niemcy, mam 40 km do granicy) i w sumie tylko czas straciłam, bo nie kupiłam nic ciekawego, tylko jedną bluzkę ;p
Na szkole rodzenia dzisiaj było na temat aktywnego porodu i im dłużej chodzę tym bardziej przerażona jestem ;/
A jutro idę podglądnąć mojego Bączka w brzusiu i chyba męża zabiorę na usg ;)

Miłego wieczorku ;)

Ja na bank będę miała rozstępy bo już mam na biodrach w okresie dojrzewania mi wyskoczyły i smarowałam wtedy fissanem pamiętam i nic nie dało. Także na cud nie liczę, ale żeby trochę zminimalizować i mieć czyste sumienie, że zrobiłam co mogłam.

Dziś chyba trochę przesadziłam z tym sprzątaniem bo podbrzusze mnie pobolewa. Już wzięłam nospe i magnez. I pewnie cebula też nie pomogła przy moich wzdęciach...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Z poersiami przy kp to też kwestia genow i budowy piersi. jeśli są gruczołowate to będą miały probl żeby wrócić do stanu sprzed ciąży. .. ponieważ gruczoły się rozciągają a ze jest ich dużo to i piersi wyglądają "oklapniecie" wiem cos o tym :) juz po córce miałam skórę zamiast cyckow szczególnie jak schudłam. stosowałam balsam z efektem push up z eveline ale to jak skończyłam kp. i tak samo polecam serum z eveline takie czerwone. .. pamiętam ze jak zaczęłam stosować to az czułam jak pali ale efekty byly świetne :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez uzywalam tych dwoch. Nie wiem czy mam duzo gruczolow, mialam.usg i nic mi dr nie powiedziala na ten temat.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

A te palace uczucie po czerwonym uwielbiam!!! :-) na poczatku szczypie jak cholera, ale to ciepelko calkiem przyjemne. Natomiast to.chlodzace w jasnym opakowaniu to byl horror dla mnie, zamarzalam po tym

2870 g, 53 cm

Ja tez uzywalam tych dwoch. Nie wiem czy mam duzo gruczolow, mialam.usg i nic mi dr nie powiedziala na ten temat.

2870 g, 53 cm
mi odkąd zaczęłam chodzić do gin i badał mi lekarz piersi to słyszałam ze mam gruczolowate piersi hehe byly twarde i jakby zbite w środku to tyle z opisu jak ja to czulam a teraz to są woreczki z sutkami jak takie mysie mordki[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Mysie mordki :-D
Slodko haha

Ja moze woreczkow nir.mam, ale.skoncze kp.to.pewnie juz.bede miala. Natomiast na jedrnosci stracily bardzo duzo, rozciagnely sie i twarde sa tylko w nocy jak sie.mleka nazbiera :p

2870 g, 53 cm

Do góry