reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja na bank będę miała rozstępy bo już mam na biodrach w okresie dojrzewania mi wyskoczyły i smarowałam wtedy fissanem pamiętam i nic nie dało. Także na cud nie liczę, ale żeby trochę zminimalizować i mieć czyste sumienie, że zrobiłam co mogłam.
Tak fissan byl podobno dobry, jak go wycofali to co chwilę do apteki ktos przychodzil i go szukal

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
U nas od kilku lat robimy losowanie na gwiazdkę czyli jedna osoba kupuje tylko jednej osobie. No i mnie wylosowal tata...oczywiście sama muszę sobie wymyślić prezent hehe i mam pustkę w głowie... Hehe dziwne co? Po prostu nie wiem co mogłabym chcieć :)
Podpowiedzcie tak do stowki :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora ja po palmersie rzygalam i do tej pory zapachu nie zniose.

Co do piersi. Karmiłam 2 msc a mam worki z piaskiem.

Trzymam kciuki za staraczki [emoji8]

atdctrd8ammce1aq.png

Ania - super takie losowanie u mojego meza w rodzinie tez tak robili bo ich duzo w tamtym roku jescze a w tym postanowiliśmy ze robimy tylko dzieciom każdy robi dzieciom prezenty jest ich 6 .
Ale ja i tak mojej mamusi i siostrze kupiłam :-)
Kasia Marysia - zależy czy masz duże piersi , ja mam C to takie średnie , jestem po 3 ciazach i obwisłych nie mam wcale , córę pierwsza karmiłam 3 miesiace syna wcale a Milene 2 tygodnie.
Zgadzam sie z wami Bioil najlepszy ja mam troche rozstępów na podbrzuszu ale to po pierwszej ciazy nie smarowałam :-/ a przy dwóch następnych tak .
U mnie znow problem z kilogramami jeszcE mi Ostało 6kg nie wiem czy czekać czy robić jakaś dietę , chleb tylko odrzuciłam i słodycze , i pije wodę , za bardzo lubie żreć :-D
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Ostatnia edycja:
Anka ja tez mam problem co.bym chciała dostac od mojego B. ;-) a i co jemu kupic to juz w ogóle. Po 15 latach juz mi się pomysly wyczerpały... no bo.w sumie to co potrzebuje to sobie kupuje. A mojemu przydaly by sie narzędzia na pewno jakies ale on to takie z wyzszej polki odrazu...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Kulka nie zrozum mnie źle ale pytam z ciekawości. Jesteście z mężem niewierzący a przystrajasz dom na święta w które jako tako nie wierzysz. Czy jak to jest?
Tak jak napisałam to tylko moja ciekawość :)

Mnie coś boli podbrzusze aż wzięłam nospe. A i wiem jedno już do końca ciąży nie zjem cebuli...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola, to raczej nie od wielkosci zalezy. Ja przed Radkiem mialam 75A i rozciagnely mi sie do 75B, teraz karmie to mam 75C i pewnie jak przestane to mi wroci 75B. Nie sa obwisle, ale ladne tez juz nie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja mam ustrojstwo do piet ale innej firmy niz scholl i tez na gwiazdke od mamy Przydawalo sie, teraz nie mam czasu tego odpalac

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Tak właśnie jest Anka. Wiem ze to hipokryzja ale lubię nastrój a jakbym miała się doszukać to tradycja przystrajania nie od narodzin jezusa się wzięła [emoji4]

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry