reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja na bank będę miała rozstępy bo już mam na biodrach w okresie dojrzewania mi wyskoczyły i smarowałam wtedy fissanem pamiętam i nic nie dało. Także na cud nie liczę, ale żeby trochę zminimalizować i mieć czyste sumienie, że zrobiłam co mogłam.
Tak fissan byl podobno dobry, jak go wycofali to co chwilę do apteki ktos przychodzil i go szukal

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
U nas od kilku lat robimy losowanie na gwiazdkę czyli jedna osoba kupuje tylko jednej osobie. No i mnie wylosowal tata...oczywiście sama muszę sobie wymyślić prezent hehe i mam pustkę w głowie... Hehe dziwne co? Po prostu nie wiem co mogłabym chcieć :)
Podpowiedzcie tak do stowki :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora ja po palmersie rzygalam i do tej pory zapachu nie zniose.

Co do piersi. Karmiłam 2 msc a mam worki z piaskiem.

Trzymam kciuki za staraczki [emoji8]

atdctrd8ammce1aq.png

Ania - super takie losowanie u mojego meza w rodzinie tez tak robili bo ich duzo w tamtym roku jescze a w tym postanowiliśmy ze robimy tylko dzieciom każdy robi dzieciom prezenty jest ich 6 .
Ale ja i tak mojej mamusi i siostrze kupiłam :-)
Kasia Marysia - zależy czy masz duże piersi , ja mam C to takie średnie , jestem po 3 ciazach i obwisłych nie mam wcale , córę pierwsza karmiłam 3 miesiace syna wcale a Milene 2 tygodnie.
Zgadzam sie z wami Bioil najlepszy ja mam troche rozstępów na podbrzuszu ale to po pierwszej ciazy nie smarowałam :-/ a przy dwóch następnych tak .
U mnie znow problem z kilogramami jeszcE mi Ostało 6kg nie wiem czy czekać czy robić jakaś dietę , chleb tylko odrzuciłam i słodycze , i pije wodę , za bardzo lubie żreć :-D
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

Ostatnia edycja:
Anka ja tez mam problem co.bym chciała dostac od mojego B. ;-) a i co jemu kupic to juz w ogóle. Po 15 latach juz mi się pomysly wyczerpały... no bo.w sumie to co potrzebuje to sobie kupuje. A mojemu przydaly by sie narzędzia na pewno jakies ale on to takie z wyzszej polki odrazu...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Kulka nie zrozum mnie źle ale pytam z ciekawości. Jesteście z mężem niewierzący a przystrajasz dom na święta w które jako tako nie wierzysz. Czy jak to jest?
Tak jak napisałam to tylko moja ciekawość :)

Mnie coś boli podbrzusze aż wzięłam nospe. A i wiem jedno już do końca ciąży nie zjem cebuli...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola, to raczej nie od wielkosci zalezy. Ja przed Radkiem mialam 75A i rozciagnely mi sie do 75B, teraz karmie to mam 75C i pewnie jak przestane to mi wroci 75B. Nie sa obwisle, ale ladne tez juz nie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja mam ustrojstwo do piet ale innej firmy niz scholl i tez na gwiazdke od mamy Przydawalo sie, teraz nie mam czasu tego odpalac

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Tak właśnie jest Anka. Wiem ze to hipokryzja ale lubię nastrój a jakbym miała się doszukać to tradycja przystrajania nie od narodzin jezusa się wzięła [emoji4]

atdctrd8ammce1aq.png

Do góry