reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja w sumie nie widze wiekszej roznicy w brzuchu jak po I ciazy. Moze trovhe bardziej wystaje, ale dopiero 2.miesiaxe minely. Co do skory to.noestety jest luzna i wiem,.ze taka bedzir. To samo z piersiami - taki skutek uboczny kp

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Piersi też będa luźne??:( ehh

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Piersi też będa luźne??:( ehh

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Są takie kremy na ujędrnianie piersi, po pierwszej ciąży stosowałam i bardzo mi pomogło, różowy sie chyba nazywał, ale albo różany [emoji851]rozejrzę sie w aptekach i jak coś znajdę to pokaże zdjecie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Link do: Idea 25, Różowy krem do biustu wzmacniająco - ujędrniający - recenzje, opinie, opis kosmetyku, sklepy, zakupy

Takie coś! Efekt był super, była też taka pianka do higieny intymnej, pięknie wygoił mi bliznę po pęknięciu,

Jednak nie ubrałam bo mi czasu nie wystarczyło ale ubiore na pewno w tym tygodniu :p Ja mam do tego trochę inne podejście. Wolę czekać na święta z choinka niż ubierać tuz przed nimi , bo choinka po świętach jakoś juz tak oka nie cieszy :p No ale wiadomo każdy ma inaczej :)

Leeleth, koniecznie zapodaj nazwe kremu, mi po pierwszej ciazy i kp nie wrocily do jedrnosci pomimo stosowania balsamow

2870 g, 53 cm

Kasia - kazdy ma jak lubi :-) ja jak mieszkalam z rodzina to chcialam jak najszybciej, a jak z mezem zamieszkalismy to mnie przyzwyczail do ubierania dzien przed i juz tak zostalo

2870 g, 53 cm

Ja do tej pory smarowałam tylko nogi i ręce po prysznicu oliwkom bo strasznie suchą skórę mam. Chyba pora pomyśleć o brzuchu i piersiach. Myślałam o palmersie, ale czytałam że ma intensywny zapach wiec z moimi jazdami odpada. A ten bio oil pachnie?
Wczoraj np, mój płaszcz wisiał na wieszaki i przeszedł zapachem perfum jakiejś innej pacjentki. Myślałam, że nie dojadę do domu tak mi przeszkadzało.

reklama
Smarujcie juz przed, jasne, ze tak! I prysznic naprzemiennie zimny i cieply- wiem, ze ciezko w zime sobie taki fundowac, ale warto robic wszystko.
Skora sie rozciaga niestety i o ile tluszczyku mozna sie pozbyc tak rozciagnietej skory nie bardzo. Najlepiej maja te przed trzydziestka ;-)

Poprosze fanfary - Ada pierwszy raz w dzien zasnela sama w hustawce :-D nie na dlugo, ale.zawsze to cos ;-)

2870 g, 53 cm

Do góry