reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Leeleth, koniecznie zapodaj nazwe kremu, mi po pierwszej ciazy i kp nie wrocily do jedrnosci pomimo stosowania balsamow

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India dodałam linka do tego kremu, nazywa się różowy, byłam zdziwiona, ze tak mi cycki skoczyły w górę.

Link do: Idea 25, Różowy krem do biustu wzmacniająco - ujędrniający - recenzje, opinie, opis kosmetyku, sklepy, zakupy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z poersiami przy kp to też kwestia genow i budowy piersi. jeśli są gruczołowate to będą miały probl żeby wrócić do stanu sprzed ciąży. .. ponieważ gruczoły się rozciągają a ze jest ich dużo to i piersi wyglądają "oklapniecie" wiem cos o tym :) juz po córce miałam skórę zamiast cyckow szczególnie jak schudłam. stosowałam balsam z efektem push up z eveline ale to jak skończyłam kp. i tak samo polecam serum z eveline takie czerwone. .. pamiętam ze jak zaczęłam stosować to az czułam jak pali ale efekty byly świetne :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Same problemy z tymi cyckami. Moje oszalały normalnie. Od początku ciąży nie były nabrzmiałe ani nic, normalne były. Brodawki tylko wrażliwe. A teraz takie balony ,że masakra Koleżanka mnie pociesza że to nie koniec :)

To jak skończe kp czyli za 3 mce albo i 4. To pomyśle.

Dora palmers pięknie pachnie masłem czekoladowym. Ale po 3 dniach mnie mdliło już od tegp zapachu. Bio oil pachnie delikatnie , mi troszkę miętą.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

A na brzuch co stosujesz?
Dora ja przy obu ciazach stosowalam Mustela przeciwko rozstepom. I nie mam ani jednego. Nie wiem na ile to dzialanie kremu a na ile genów. Krem do najtanszych nie należy ale jak przy pierwszej mi nic nie wylazlo to juz wiedzialam zeprzy drugiej tez go kupie.

Aaa i na całą ciaze (smarowalam od 15tc) zuzylam prawie dwa opakowania. Jest wydajny. Smarowalam tylko brzuch i co drugi dzien piersi. Jest wersja zapachowa i bezzapachowa

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Zyciowa to serum tez kiedys stosowalam, rzeczywiście uczucie palenia jest ale efekt pamiętam ze tez jakis byl. A u Ciebie tez tak.dobrze dzialal?? Cwiczylas przy tym??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Ja przeciw rozstępom stosowałam krem ziaja oliwkowy ten tłusty, w zielonym opakowaniu. Nie mam nic a brzuch miałam olbrzymi, bo miałam wielowodzie. Nie wiem czy to zaleta genów czy dobrego natłuszczenia skory bo moje siostry mają rozstępy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry