reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Leeleth, koniecznie zapodaj nazwe kremu, mi po pierwszej ciazy i kp nie wrocily do jedrnosci pomimo stosowania balsamow

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India dodałam linka do tego kremu, nazywa się różowy, byłam zdziwiona, ze tak mi cycki skoczyły w górę.

Link do: Idea 25, Różowy krem do biustu wzmacniająco - ujędrniający - recenzje, opinie, opis kosmetyku, sklepy, zakupy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z poersiami przy kp to też kwestia genow i budowy piersi. jeśli są gruczołowate to będą miały probl żeby wrócić do stanu sprzed ciąży. .. ponieważ gruczoły się rozciągają a ze jest ich dużo to i piersi wyglądają "oklapniecie" wiem cos o tym :) juz po córce miałam skórę zamiast cyckow szczególnie jak schudłam. stosowałam balsam z efektem push up z eveline ale to jak skończyłam kp. i tak samo polecam serum z eveline takie czerwone. .. pamiętam ze jak zaczęłam stosować to az czułam jak pali ale efekty byly świetne :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Same problemy z tymi cyckami. Moje oszalały normalnie. Od początku ciąży nie były nabrzmiałe ani nic, normalne były. Brodawki tylko wrażliwe. A teraz takie balony ,że masakra Koleżanka mnie pociesza że to nie koniec :)

To jak skończe kp czyli za 3 mce albo i 4. To pomyśle.

Dora palmers pięknie pachnie masłem czekoladowym. Ale po 3 dniach mnie mdliło już od tegp zapachu. Bio oil pachnie delikatnie , mi troszkę miętą.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

A na brzuch co stosujesz?
Dora ja przy obu ciazach stosowalam Mustela przeciwko rozstepom. I nie mam ani jednego. Nie wiem na ile to dzialanie kremu a na ile genów. Krem do najtanszych nie należy ale jak przy pierwszej mi nic nie wylazlo to juz wiedzialam zeprzy drugiej tez go kupie.

Aaa i na całą ciaze (smarowalam od 15tc) zuzylam prawie dwa opakowania. Jest wydajny. Smarowalam tylko brzuch i co drugi dzien piersi. Jest wersja zapachowa i bezzapachowa

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Zyciowa to serum tez kiedys stosowalam, rzeczywiście uczucie palenia jest ale efekt pamiętam ze tez jakis byl. A u Ciebie tez tak.dobrze dzialal?? Cwiczylas przy tym??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
Ja przeciw rozstępom stosowałam krem ziaja oliwkowy ten tłusty, w zielonym opakowaniu. Nie mam nic a brzuch miałam olbrzymi, bo miałam wielowodzie. Nie wiem czy to zaleta genów czy dobrego natłuszczenia skory bo moje siostry mają rozstępy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry