reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja choinkę przed wigilia ale dzisiaj stroje mieszkanie to się pochwale :D

Viola ja też miałam pępek w środku brązowy i ty wiesz ze ja go po prostu wyczyscilam? Normalnie 2 msc z takim lazilam xD

Igi je warzywa między posiłkami, no godzinę przed mlekiem ;)

Co myślicie o brokule dla niego?

atdctrd8ammce1aq.png
Haha sprobuje [emoji6] myje go normalnie ale moze trzeba go mocniej potraktować :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

U mnie choinka juz gotowa we Francji musi byc juz na miklolaja :-)
Co do brzucha to moj tez troche wystaje i mam jeszcze to kreskę na brzuchu :-/
Ale juz wklęsnoł choć jescze mam 6kg do stracenia .
Viola ale jak to cięcie od pępka w dol a czemu tak a nie na łonie na lini majtek ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png
Ola podobno tak robia cc jak jest na szybko, nie planowane. I mi tak zrobili przy Filipie. No a teraz to juz wiadomo ze drugie tak samo. Wycieli mi stara, brzydka blizne no ale znów zaczyna sie robic taka gruba. Tzn ja tam sie jej nie wstydzę, normalnie w bikini chodzilam ale zawsze by ladniej wygladala jakby byla cienka. Najgorsze ze brzuch jest przecięty jakby na pół i wygląda jak dwa posladki.z rowkiem posrodku [emoji12]

ur. 8.11

Zapisalam się na wtorek na 10 do tego fryzjera; p powiedziała mi ze około stowki zapłacę a ja już myślałam że mi powie z 400 zł ale coś mówiła ze jak za pierwszym razem nie wyjdzie kolor taki jak chce to żebym przyszła jeszcze w styczniu poprawić bo wiadomo to czarne włosy i ciężko będzie od razu zrobić porządny efekt żeby włosów nie zniszczyć mocno;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jeszcze czekam za zdjęciami bo to robila nam moja koleżanka i ona chce zeby to byl prezent dla Amelki i chce nam osobiście przywieźć a moze dopiero w przyszłym tygodniu. Na pewno Wam pokaze :-)

ur. 8.11

reklama
Ania masakra z ta historia. W głowie się to nie miesci .
Ja nie mam póki co ani czarnej kreski ani pępka wypukłego.
Kurde mam ochotę ubrać dziś choinkę :) Uwielbiam święta i zawsze tak 2 tyg przed ubieram. A Wy kiedy dziewczyny? :)
My w tym roku w wigilie ubierzemy choinke.

Kulcia ja mam taki ciemny pępek. Kurde to ja też zaczne szorować.
Igi zajada aż mu się uszy trzęsą. Miły widok[emoji7]
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Do góry