reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień doberek ;)
Ale się wyspałam ;D dzisiaj mój Małż prawie do pracy nie zaspał, dobrze że wstawałam na siusiu, patrzę na zegarek a tam 5.34 a o 5.40 wyjeżdżają z kolegami do pracy, nie wiem jakim cudem, ale się wyrobił.
Ja za chwilę zupkę wstawiam i troszkę poogarniam w mieszkanku, na 18.15 mam endokrynologa.
Myślę czy do kina nie zabrać mężucha mikołajkowo, ale nie wiem czy wysiedzę ;p
dora032 Kochana, ja to pamiętam że dopiero test robiłam, a tu już 31 tydzień, nie obejrzymy się a wszystkie będziemy "rozpakowane" ;)
MałaMi u nas przed chwilą mocno sypało, ale już tylko widać troszkę śniegu na ulicach i tyle, nie lubię za bardzo śniegu, ale w tym roku mam nadzieję na białe święta :D
Anna25 obyście szybko ogarnęli domek ;) mnie czeka malowanie tylko sypialni, a się za to zabrać nie możemy ;p

Dziewczyny, czy któraś z was prała ubranka dzidziusiowe w kapsułkach z loveli? Kupiłam ostatnio w promocji, ale w sumie nie mam pojęcia czy będą dobre ;p i jaki płyn do płukania będzie dobry?
Po weekendzie planuję już wszystko poprać i poprasować ;)

Miłego dzionka ;D

reklama
Dora wydaje mi się , że można pimafucin brać na infekcje.

Na którą masz wizytę?

atdctrd8ammce1aq.png
On jest na receptę i to są tak wielkie globulki jak mały palec u ręki hehe miałam przyjemność brać go...

Ja pralam w loveli ubranka dla Tosi miałam płyn do prania i do płukania. Często w biedronce są w promocji

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja używam bobini jak na razie. Love nie lubię bo wcale nie pachnie. Ale jak skończę to opakowanie to będę używać tego normalnego. I tak przecież do mnie się tuli, w naszej pościeli leży wiec bez różnicy :)

Marchewka zjedzona.

Nuska idź teraz do kina bo potem słabo będzie :D

atdctrd8ammce1aq.png

Oki Kulcia będę pytać co Igiemu smakowało najbardziej ;) ale to bliżej stycznia ;)

A ja już piore z miesiąc czasu małemu ubranka w normalnym naszym proszku i normalnym płynie do płukania i jest oki;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

India dziwnie tak z dorosłym dzieckiem. Cieżko czasem przestawić się i nie potraktować go jak dzieciakam. Smutno gdy uświadamiasz sobie, że dziecko wkrótce z domu wyjdzie i nie zamierza już wracać [emoji20]
Momentami jestem dumna a momentami przerażona [emoji846]
Drugi zaczyna dorastać i sztrzelać fochy... ehhh
Dobrze że są maluchy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Nie należę do oczekujących na dzieciątko (mam już dwoje) ale chcialam Was o cos zapytać. Poniosło nas trochę z mężem i w 24 dniu cyklu beta wynosiła 4.30 a w 25 dc <0,2 czyli mam rozumieć ze w ciazy nie jestem? Cykle mam krótkie 25-26 dniowe wiec wynik powinien być już pewny. Z góry dzięki za odp i jeszcze raz przepraszam ze nie w temacie.

Ewelina jesli beta spada to nie.
laski coraz bardziej mnie obsypuje.... w lewej rece wysypka wchodzi juz na ramie. na drugiej rece tez sie zaczyna i na brzuchu

reklama
Do góry