reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Spijcie dobrze kochane, dzieciaczki w lozeczkach i brzuszkach tez[emoji9][emoji8]. Jakos nie moge wbic sie w tematy.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Musicie tam taki generalny remont robić, czy tylko posprzątać?
I jedno i drugie [emoji53]póki co ogarniamy tylko burdel, M maluje, zakleja dziury, wiesza karnisze, a taki większy remont to w okolicy maja/czerwca. Teraz tylko żeby dało się normalnie funkcjonowac

A dziś teściowa mnie zirytowala bo powiedziała że chyba na początku nie będę kupować ubrań dla małego bo mam tyle po tosi bo i tak nic nie powie że różowe mu zakładam i tylko szkoda kasy... Masakra

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTEl

Moja teściowa podobnie ględzi [emoji35]
I też za wiele od niej nie dostaliśmy, a już 11 rok po ślubie

U nas dziś miła niespodzianka za oknem dla dzieci - śnieg [emoji4]
U mnie tez niespodzianka choć niemiła, dwa zimniska na ustach [emoji22]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Hej. U nas pochmurno i buro [emoji52]

Kulcia tez mnie wlasnie ciekawi jaki kleik dalas :-)

A dziewczyny po cc smarujecie czyms blizne?? W ogóle ta moja mnie jakos boli, musialabym zaczac.jakims zelem na blizny smarować.

Aha a czy Waszym zdaniem jesli mlodej z noska wyciagam sporo wydzieliny codziennie koloru żółto-przejrzystego (sorki za doslownosc) to jest normalne?? No bo tydzień temu pediatra mowila ze to jeszcze sluz z zycia plodowego i nie ma sie czym martwić. Ale tak sobie mysle czy kolor nie jest bardziej katarowy... jak jej oczyszcze to potem jest spokoj. Najwięcej ma wieczorem po kapaniu i rano po nocy...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Hej. U nas pochmurno i buro [emoji52]

Kulcia tez mnie wlasnie ciekawi jaki kleik dalas :-)

A dziewczyny po cc smarujecie czyms blizne?? W ogóle ta moja mnie jakos boli, musialabym zaczac.jakims zelem na blizny smarować.

Aha a czy Waszym zdaniem jesli mlodej z noska wyciagam sporo wydzieliny codziennie koloru żółto-przejrzystego (sorki za doslownosc) to jest normalne?? No bo tydzień temu pediatra mowila ze to jeszcze sluz z zycia plodowego i nie ma sie czym martwić. Ale tak sobie mysle czy kolor nie jest bardziej katarowy... jak jej oczyszcze to potem jest spokoj. Najwięcej ma wieczorem po kapaniu i rano po nocy...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Ja czasem bio oilem smaruje bliznę.
Co do wydzieliny, mojej nawet 3 razy dziennie usuwam.

Kulcia już rozszerzasz dietke?
.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Kulcia, super, ze Igi ladnie zjada nowe fantastyczne potrawy :-D

Anka, doczekalas sie, teraz robaczek smyra, a za chwile bedzie kopal ma calego ;-)

Kasia, to z pewnoscia byl fajny wypad :-) i jakie super urodziny!

MalaMi - dzisiaj robisz badania?

Babydream - informuj nas jak nowy lekarz i co powiedzial/a.

Leeleth - wow, masz juz doroslego syna :-)
Moj za 13 lat tez bedzie mial 19, wiec powiedz mi jak przezylas ten czas haha :-)
Paskuda taka sie z mojego robi, czasami mam wrazenie, zw to nastolatek zaklety w ciele dziecka.
Ale w szkole zlotko, nic nie broi w ogole.

Dora, wrzucaj fotke brzuszka :-)

Zreszta dawajcie wszystkie brzuszki piekne :-)

Ja od wczoraj biore ten antybiotyk.
A w ogole to dupa wolowa ze mnie, poszlam po kropelki dla Ady i mowie, ze chce albo.lepsze albo tansze, jesli wszystkie dobre i co? Dala mi takie za 38 zl,a ja glupia zero protestu, zaplacilam....
W ogole ta apteka strasznie droga, chyba przestane w niej kupowac, bo zdzieraja strasznie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dałam kleik ryżowy co z mm się rozrabia. Bobovita .
Dziś czas na marchewke. Kleik na kolacje jadł to tylko dzioba otwierał po kolejna łyżeczkę :)

India czasem człowiek w ogóle nie ogarnie ze coś się nie opłaca :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Anna 25 remontu nie zazdroszczę, ale ważne, że na swoim.

India poczekam jeszcze jak podrośnie bo teraz to by musiało być nieprzyzwoite zdjęcie w samej bieliźnie:) a i tak niewiele widać może z centymetr odstaje. Z moich odczuć ta część nie jest już wklęsła jak leżę. W piżamach nic nie widać.

Odkąd nie biorę no spy to mogę coś zjeść. Wieczorem i w nocy zdarzają się jeszcze akcję. Ale w ciągu dnia jest bez porównania.
Wyniku z posiewu moczu nadal nie ma, więc cosik tam hodują ;)
Poza tym chyba mam infekcję pochwy na dokładkę, bo ta wydzielina mi się nie podoba i taki dyskomfort czuję. Nie jest to ta kie typowe swędzenie, czy pieczenie. Poprzedni ginekolog to takimi papierkami ph sprawdzał. Co można w ciąży bezpiecznie brać, bo ten mój dr to taki rozrzutny z lekami jest a ja w drugą stronę i tu mamy mały zgrzyt ;)

Do góry