reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Spijcie dobrze kochane, dzieciaczki w lozeczkach i brzuszkach tez[emoji9][emoji8]. Jakos nie moge wbic sie w tematy.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Musicie tam taki generalny remont robić, czy tylko posprzątać?
I jedno i drugie [emoji53]póki co ogarniamy tylko burdel, M maluje, zakleja dziury, wiesza karnisze, a taki większy remont to w okolicy maja/czerwca. Teraz tylko żeby dało się normalnie funkcjonowac

A dziś teściowa mnie zirytowala bo powiedziała że chyba na początku nie będę kupować ubrań dla małego bo mam tyle po tosi bo i tak nic nie powie że różowe mu zakładam i tylko szkoda kasy... Masakra

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTEl

Moja teściowa podobnie ględzi [emoji35]
I też za wiele od niej nie dostaliśmy, a już 11 rok po ślubie

U nas dziś miła niespodzianka za oknem dla dzieci - śnieg [emoji4]
U mnie tez niespodzianka choć niemiła, dwa zimniska na ustach [emoji22]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Hej. U nas pochmurno i buro [emoji52]

Kulcia tez mnie wlasnie ciekawi jaki kleik dalas :-)

A dziewczyny po cc smarujecie czyms blizne?? W ogóle ta moja mnie jakos boli, musialabym zaczac.jakims zelem na blizny smarować.

Aha a czy Waszym zdaniem jesli mlodej z noska wyciagam sporo wydzieliny codziennie koloru żółto-przejrzystego (sorki za doslownosc) to jest normalne?? No bo tydzień temu pediatra mowila ze to jeszcze sluz z zycia plodowego i nie ma sie czym martwić. Ale tak sobie mysle czy kolor nie jest bardziej katarowy... jak jej oczyszcze to potem jest spokoj. Najwięcej ma wieczorem po kapaniu i rano po nocy...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Hej. U nas pochmurno i buro [emoji52]

Kulcia tez mnie wlasnie ciekawi jaki kleik dalas :-)

A dziewczyny po cc smarujecie czyms blizne?? W ogóle ta moja mnie jakos boli, musialabym zaczac.jakims zelem na blizny smarować.

Aha a czy Waszym zdaniem jesli mlodej z noska wyciagam sporo wydzieliny codziennie koloru żółto-przejrzystego (sorki za doslownosc) to jest normalne?? No bo tydzień temu pediatra mowila ze to jeszcze sluz z zycia plodowego i nie ma sie czym martwić. Ale tak sobie mysle czy kolor nie jest bardziej katarowy... jak jej oczyszcze to potem jest spokoj. Najwięcej ma wieczorem po kapaniu i rano po nocy...

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11
Ja czasem bio oilem smaruje bliznę.
Co do wydzieliny, mojej nawet 3 razy dziennie usuwam.

Kulcia już rozszerzasz dietke?
.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Kulcia, super, ze Igi ladnie zjada nowe fantastyczne potrawy :-D

Anka, doczekalas sie, teraz robaczek smyra, a za chwile bedzie kopal ma calego ;-)

Kasia, to z pewnoscia byl fajny wypad :-) i jakie super urodziny!

MalaMi - dzisiaj robisz badania?

Babydream - informuj nas jak nowy lekarz i co powiedzial/a.

Leeleth - wow, masz juz doroslego syna :-)
Moj za 13 lat tez bedzie mial 19, wiec powiedz mi jak przezylas ten czas haha :-)
Paskuda taka sie z mojego robi, czasami mam wrazenie, zw to nastolatek zaklety w ciele dziecka.
Ale w szkole zlotko, nic nie broi w ogole.

Dora, wrzucaj fotke brzuszka :-)

Zreszta dawajcie wszystkie brzuszki piekne :-)

Ja od wczoraj biore ten antybiotyk.
A w ogole to dupa wolowa ze mnie, poszlam po kropelki dla Ady i mowie, ze chce albo.lepsze albo tansze, jesli wszystkie dobre i co? Dala mi takie za 38 zl,a ja glupia zero protestu, zaplacilam....
W ogole ta apteka strasznie droga, chyba przestane w niej kupowac, bo zdzieraja strasznie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Dałam kleik ryżowy co z mm się rozrabia. Bobovita .
Dziś czas na marchewke. Kleik na kolacje jadł to tylko dzioba otwierał po kolejna łyżeczkę :)

India czasem człowiek w ogóle nie ogarnie ze coś się nie opłaca :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Anna 25 remontu nie zazdroszczę, ale ważne, że na swoim.

India poczekam jeszcze jak podrośnie bo teraz to by musiało być nieprzyzwoite zdjęcie w samej bieliźnie:) a i tak niewiele widać może z centymetr odstaje. Z moich odczuć ta część nie jest już wklęsła jak leżę. W piżamach nic nie widać.

Odkąd nie biorę no spy to mogę coś zjeść. Wieczorem i w nocy zdarzają się jeszcze akcję. Ale w ciągu dnia jest bez porównania.
Wyniku z posiewu moczu nadal nie ma, więc cosik tam hodują ;)
Poza tym chyba mam infekcję pochwy na dokładkę, bo ta wydzielina mi się nie podoba i taki dyskomfort czuję. Nie jest to ta kie typowe swędzenie, czy pieczenie. Poprzedni ginekolog to takimi papierkami ph sprawdzał. Co można w ciąży bezpiecznie brać, bo ten mój dr to taki rozrzutny z lekami jest a ja w drugą stronę i tu mamy mały zgrzyt ;)

Do góry