reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Co tu cisza taka ?
Po wizycie jestem Wszystko dobrze. Czuję niedosyt usg trwało 30 sekund. Cytuję dr "serduszko bije, rączki, nóżki, kręgosłup ok" Ani nie wiem ile urósł, ani czy chłopiec.
Ogólnie atmosfera była napięta bo godzina 10 opóźnienia. Już mnie brzuch zaczął boleć i tyłka nie czułam bo tam strasznie niewygodne takie plastikowe krzesła są. Śmiałam się do męża że następnym razem poduszkę sobie wezmę. Mieliśmy spięcie na temat laboratorium bo mu się nie podoba że Pani badanie moczu odręcznie wypisała i pieczątki mgr nie było tylko technik. A ja tą babkę znam i ona naprawdę rzetelna kobieta jest i zna się na swojej pracy. Dokładnie trzy razy musiałam mu tłumaczyć co czuję że twierdzę, że mam infekcję, na koniec mnie zbadał i przyznał rację, że to na grzybicę wygląda wrrrr.
Nystatyne dostałam i luteinę raz dziennie mam brać a nie dwa.
Zapomniałam z tego wszystkiego o to łożysko zapytać.

reklama
Ja bym stawiała na alergie. Wypij wapno i zobacz czy przejdzie. Nie jadlas nic co alergizuje?

Melduje, że Ignacjo opanował sztukę przekretu na brzuszek. Umie juz wyjąć rękę :)

atdctrd8ammce1aq.png

Ewelina jesli beta spada to nie.
laski coraz bardziej mnie obsypuje.... w lewej rece wysypka wchodzi juz na ramie. na drugiej rece tez sie zaczyna i na brzuchu

Idz do lekarza, niech ktoś to obejrzy. Zmieniałaś jakiś płyn, proszek, balsam, albo zjadłaś coś innego.
Moje dwie znajome miały w ciąży wysypkę po mandarynkach i to właśnie jakoś w okresie Świąt.
Poza tym nie chcę tu siać paniki, ale żona mojego kuzyna miała łupież różowy gilberta w ciąży.

Ja bym stawiała na alergie. Wypij wapno i zobacz czy przejdzie. Nie jadlas nic co alergizuje?

Melduje, że Ignacjo opanował sztukę przekretu na brzuszek. Umie juz wyjąć rękę :)

atdctrd8ammce1aq.png

To ci struś pędziwiatr ;) To teraz na prawo na lewo Obie strony symetrycznie ćwiczymy.
Zawsze dzieciak w jedną stronę lubi bardziej a w drugą mniej.

Dora bardzo dobrze, że wszystko ma na miejscu. A czy pipka czy pipek to już nie ma znaczenia :)

No Igi woli na prawo się kulac. Powiedz mi jak mam go teraz stymulować do lewej?

atdctrd8ammce1aq.png

Kulka kladz mu zabawki z lewej ale zablokuj mu wałkiem żeby nie mógł się na prawo przekręcac.

Dora to dobrze że wszystko dobrze. Ciekawe jaki ten mój nowy Lekarz będzie.

Mój Z chyba od poniedziałku ma urlop. Akurat pogoda się poprawia i będzie myl okna hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

no wlasnie nie wiem czy to alergia. wszystkiw plyny do prania kapieli itp te same. jakby to od prania to pierwsze co to pachwiny by mi wysypalo. jedzenie to tez nic nowego nie jadlam.... w pon mam wizyte. sypie sie i juz...... dzis mialam mroczki (jasne blyski) przed oczami.....
z tych milszych rzeczy to przyszlo lozeczko i posciel malej[emoji5][emoji5][emoji5]

Mała Mi ale może nic nowego ale co ma silny alergen jak np mandarynki albo orzechy :)

Zabawki ma w nosie, spróbuję z wałkiem. Ja Cię kręcę ale ten czas zasuwa. Jeszcze niedawno się turlałam z tym wielkim brzuchem i stopy mi puchły a ten już wcina marchewke i się przekreca.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Dora, super, ze wszystko dobrze.

Moj Radek na poczatku przekrecal sie przez jedno ramie, a po jakims czasie zaczal sam z siebie przez drugie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry