reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulka kladz mu zabawki z lewej ale zablokuj mu wałkiem żeby nie mógł się na prawo przekręcac.

Dora to dobrze że wszystko dobrze. Ciekawe jaki ten mój nowy Lekarz będzie.

Mój Z chyba od poniedziałku ma urlop. Akurat pogoda się poprawia i będzie myl okna hehe

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój M w sobotę umył.... szyby bo myciem okien to ja bym tego nie nazwała. No ale skoro mam się nie denerwować to niech mu będzie.
Mam coraz większe przekonanie ,że po tej ciąży to remont będzie bo te jego standardy sprzątania mnie rozwalają.
Jak dotąd panel prysznicowy porysowany, dywan w salonie ma dwie plamy nieznanego pochodzenia. Boję się o parapety bo kupił jakiś płyn do mycia szyb z octem, choć mówiłam że ma kupić inny i je spryskał tym dziadostwem a one z kamienia są...
Nie da sobie powiedzieć jak co zrobić i czym i takie efekty.
Dobrze. że nie chodzę to czego oczy nie widzą...

no wlasnie nie wiem czy to alergia. wszystkiw plyny do prania kapieli itp te same. jakby to od prania to pierwsze co to pachwiny by mi wysypalo. jedzenie to tez nic nowego nie jadlam.... w pon mam wizyte. sypie sie i juz...... dzis mialam mroczki (jasne blyski) przed oczami.....
z tych milszych rzeczy to przyszlo lozeczko i posciel malej[emoji5][emoji5][emoji5]

Super że już łóżeczko jest...i co znalazłaś takie jak chciałaś?

Dora śpij póki mozesz [emoji16] igulek właśnie je śniadanie [emoji4]

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Dora super ze wszystko na wizycie dobrze :-) najważniejsze ze dzidzia rosnie i brzuszek też :-) ja kiedys wygralam fajny portfel ze skory, do tej pory go mam. Z Batyckiego.

Amelki katar tak jak byl tak jest, chociaż byla wczoraj tez położna i ona tez upiera sie ze to nie katar i taka wydzielina to normalne. Ale KasiaMarysia tez malej ciagle wyciąga.

Aa i moja kruszynka.przybrala przez tydzień 490g i wazy juz 3790 :-)

Aha no i nie wiem co ze szczepieniem bo na ta chwilę brakuje szczepionek 5w1 i nie wiadomo kiedy beda. Jest opcja.6w1 albo refundowane a ja jestem glupia i nie wiem [emoji52]

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Do góry