reklama
Nadziejka96
Fanka BB :)
Tak właśnie myślałam Kulcia bo patrzyłam na necie jakie są najlepsze te kleiki bo ja się tak jeszcze nie zastanawiałam nad tym rozszerzaniem diety ale chyba tak myślę że zacznę od marcheweczki właśnie; ) no ale to jeszcze miesiąc czasu wiec luuuz a mój pipek jutro będzie miał 3 miesiące aleee super
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
Dora kup sobie trivagin ja brałam w ciąży bo miałam wiecznie zakażenia jakieś. A dopiero jak trivagin mi nie pomógł to dał mi jakiś lek na receptę na 6 dni i mojemu na 3 dni i się skonczyloo w końcu. No ale ja już miałam drozdzyce normalnie.
dora032
Dora kup sobie trivagin ja brałam w ciąży bo miałam wiecznie zakażenia jakieś. A dopiero jak trivagin mi nie pomógł to dał mi jakiś lek na receptę na 6 dni i mojemu na 3 dni i się skonczyloo w końcu. No ale ja już miałam drozdzyce normalnie.
O widzisz ten trivagin to doustnie jest to nawet lepiej z ta luteiną nieszczęsną.
Mój m bezpieczny he he chociaż taki pożytek
Mamakulka
Nadziejka jakby co to pytaj no ja ostatnio przestudiowalam składy kaszek i kleikow wszystkich na rynku chyba najgorsza nestle sinlac . Chemia w składzie! !! Te owocowe oczywiscie mają cukier ale poza tym bez zarzutu. Porcja zbóż spoko ale to np kleik ryżowy z aromatem wanilii a koszt 8 zł gdzie normalny kleik 3.99 . Z hipp są genialne składy bez cukru nawet tych owocowych ale cena niestety dość wysoka. Ale raz na jakiś czas spoko są te w sloiczkach fajne kaszki po 4 msc.
Dora ani się obejrzysz a będziesz dostawała marchewka w twarz Igi dziś właśnie na śniadanie jadł kleik to miał super zabawę żeby gulgotac z jedzeniem w buzi .
Dora ani się obejrzysz a będziesz dostawała marchewka w twarz Igi dziś właśnie na śniadanie jadł kleik to miał super zabawę żeby gulgotac z jedzeniem w buzi .
reklama
MałaMi90
hejka. bylam rano na wynikach i jutro beda. wysypka jest troche wieksza na rece i swedzi i piecze.... raczej jej nie drapie. troche na drugiej rece wyszlo. poczekam na wyniki a w poniedzialek mam wizyte. wczoraj zapomnialam wziac luteine na noc. rano mi sie przypomnialo. nic mi nie bedzie jak raz zapomne
snieg rano padal dosc mocno ale temp lekko jest na plusie to sie nie utrzyma.
milego dnia
snieg rano padal dosc mocno ale temp lekko jest na plusie to sie nie utrzyma.
milego dnia