reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora wydaje mi się , że można pimafucin brać na infekcje.

Na którą masz wizytę?

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
A pimafucin to nir na recepte? Lactovaginal chyba mozna tez, takie biale opakowanie z motylkiem

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Tak właśnie myślałam Kulcia bo patrzyłam na necie jakie są najlepsze te kleiki bo ja się tak jeszcze nie zastanawiałam nad tym rozszerzaniem diety ale chyba tak myślę że zacznę od marcheweczki właśnie; ) no ale to jeszcze miesiąc czasu wiec luuuz ;) a mój pipek jutro będzie miał 3 miesiące aleee super ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę mam na 17 :30 ale tam zawsze jest poślizg spory.

A teraz z innej beczki. Planuję kupić mojemu M na urodziny portfel Macie jakieś sprawdzone sklepy internetowe?

Dora kup sobie trivagin ja brałam w ciąży bo miałam wiecznie zakażenia jakieś. A dopiero jak trivagin mi nie pomógł to dał mi jakiś lek na receptę na 6 dni i mojemu na 3 dni i się skonczyloo w końcu. No ale ja już miałam drozdzyce normalnie.

Dora kup sobie trivagin ja brałam w ciąży bo miałam wiecznie zakażenia jakieś. A dopiero jak trivagin mi nie pomógł to dał mi jakiś lek na receptę na 6 dni i mojemu na 3 dni i się skonczyloo w końcu. No ale ja już miałam drozdzyce normalnie.

O widzisz ten trivagin to doustnie jest to nawet lepiej z ta luteiną nieszczęsną.
Mój m bezpieczny he he chociaż taki pożytek ;)

Nadziejka jakby co to pytaj no ja ostatnio przestudiowalam składy kaszek i kleikow wszystkich na rynku chyba :D najgorsza nestle sinlac . Chemia w składzie! !! Te owocowe oczywiscie mają cukier ale poza tym bez zarzutu. Porcja zbóż spoko ale to np kleik ryżowy z aromatem wanilii a koszt 8 zł gdzie normalny kleik 3.99 . Z hipp są genialne składy bez cukru nawet tych owocowych ale cena niestety dość wysoka. Ale raz na jakiś czas spoko :) są te w sloiczkach fajne kaszki po 4 msc.

Dora ani się obejrzysz a będziesz dostawała marchewka w twarz :D Igi dziś właśnie na śniadanie jadł kleik to miał super zabawę żeby gulgotac z jedzeniem w buzi .

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
hejka. bylam rano na wynikach i jutro beda. wysypka jest troche wieksza na rece i swedzi i piecze.... raczej jej nie drapie. troche na drugiej rece wyszlo. poczekam na wyniki a w poniedzialek mam wizyte. wczoraj zapomnialam wziac luteine na noc. rano mi sie przypomnialo. nic mi nie bedzie jak raz zapomne:p
snieg rano padal dosc mocno ale temp lekko jest na plusie to sie nie utrzyma.
milego dnia

Do góry