reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mififi hej ho :) witam się ja :D posiadaczka pierwszego forumowego dzieciora Igiego

dqpr3e5eajl6ksyw.png

Leeleeth super rodzinka! Trzymam kciuki żeby się szybko udało :) podziwiam.

Baby jak dla mnie lekarka kretynka , od razu bym zmieniła. Durna suka. Sorry.

Dora wspalniale Cię tu mieć . Dzięki Tobie wiele wiem ;D

India ja właśnie odebrałam dziś z poczty nosidlo i polecam. Super sprawa. Ważne żeby było miękkie , kolanka muszą być wyżej niż bioderka nie mogą wisieć :)

dqpr3e5eajl6ksyw.png
A jakie kupilas?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Marta:) staram sie z partnerem ok 1,5 roku o maleństwo ale bez skutku. Jestem po laparoskopi drugi miesiac. Wspolnie z Wami chciałabym czekac na II upragnione kreseczki:)

Leeleeth super rodzinka! Trzymam kciuki żeby się szybko udało :) podziwiam.

Baby jak dla mnie lekarka kretynka , od razu bym zmieniła. Durna suka. Sorry.

Dora wspalniale Cię tu mieć . Dzięki Tobie wiele wiem ;D

India ja właśnie odebrałam dziś z poczty nosidlo i polecam. Super sprawa. Ważne żeby było miękkie , kolanka muszą być wyżej niż bioderka nie mogą wisieć :)

dqpr3e5eajl6ksyw.png

To pokarz jakie ???[emoji4][emoji4]
Tak nosząc dziecko przodem do siebie ważny jest rozstaw nóg , ale przodem nie . Ja juZ ją nosze przodem , cieszy sie bo wszystko widzi [emoji1]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA[emoji173]️12/09/2016, 3,9kg
3i49df9heg1j6ks9.png

W moim w ogóle się przodem nie nosi :) nie chce się madrowac i krytykować ale słyszałam , że się nie powinno przodem nosić właśnie ze względu na bioderka i brak pozycji c ale jak mówiłam nie chce być jakaś znawczyni. Słucham siostry po prostu [emoji14]

Angelbaby mam i jest to podróbka ergobaby :D tula najlepsza ale nie na moja kieszeń. Wstawię foto za jakiś czas bo idę odkurzyc a mały śpiący to mi usnie przy odkurzanie pewnie.

dqpr3e5eajl6ksyw.png

reklama
Do góry