reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiecie, gdyby mi jeszcze wszystkie skarżyly to ok, uderzyłabym się w pierś i stwierdziła, że rozpuścilam syna, ale zawsze ona i w dodatku wyglądała, że wtedy zwróciłam uwagę że nie wiedziała co się stało...
Zobaczymy co dzis będzie.
Dzięki dziewczyny, jakoś mi lżej!

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Baby spokojnie miesiączki nie ma dwie kreski są to ciąża jak w mordę strzelił ☺
Wiadomo że zdarzają się niepowodzenia ale po co zakładać najgorsze Będzie dobrze i ciesz się z bycia ciezarowka bo w ciąży nie wolno się denerwować ☺
Dla świętego spokoju moz dz sobie betę zrobić Ale pozytywne testy bez powodu nie wychodzą jeśli się mylą to raczej w drugą stronę.

No Igi się też przekreca czasem. Na bok z pleców standard i właśnie na brzuch próbuje ale ręki nie umie wyciągać ;p no Igi mi długo nie trzymał głowy. Teraz tak.szlaeje ale dużo z nim ćwiczę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Z tymi obrotami to spokojnie to etap 5 miesiaca.
A kiedys wpadlo mi w oko ze Igi ma takie skarpety ze zwierzaczkami grzechotki To super sprawa bo zacheca dziecko do interesowania się swoimi stopami.

Leeleeth super rodzinka! Trzymam kciuki żeby się szybko udało :) podziwiam.

Baby jak dla mnie lekarka kretynka , od razu bym zmieniła. Durna suka. Sorry.

Dora wspalniale Cię tu mieć . Dzięki Tobie wiele wiem ;D

India ja właśnie odebrałam dziś z poczty nosidlo i polecam. Super sprawa. Ważne żeby było miękkie , kolanka muszą być wyżej niż bioderka nie mogą wisieć :)

dqpr3e5eajl6ksyw.png

reklama
Mififi witamy :) opowiedz coś o sobie :)

Leeleeth wow super :) w takim razie życzę II :) a mąż tak bez oporów na szóste dzieciątko??:)

My po sesji, mała jak na złość nie chciała spać więc zrobiłyśmy tylko trzy przebrania bo sie już zaczęła denerwować. a kumpela miała przygotowane takie śliczne ciuszki... no nic kolejna będzie jak młoda będzie ładnie główkę trzymać to może wtedy wykorzystamy :) jednak prawdą jest że pierwsza sesja najlepiej do 2 tyg życia bo dziecię wtedy tylko śpi praktycznie. moja od kilku dni taka aktywniejsza.

Ciasto mam w piekarniku, musiałam zrobić na odwiedziny moich koleżanek z pracy na jutro,

Lece na obiadek, później wejde )

Do góry