reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oj dziewczyno mówiliśmy żebyś się wstrzymała... To było do przewidzenia że nic więcej Ci nie powie.

My dziś pieklysmy babeczki :)
1480677466707.jpg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1480677466707.jpg
    1480677466707.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 276
reklama
Mialyscie rację ... nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj do ginekologa. Ale niestety jedynie jakie badanie mi zrobiła to wsadziła palec i powiedziała że macica się nie powiększyła i nic nie wiadomo. Kazała czekać i nastraszyla mnie ze tak na prawdę nie musi się ten stan rozwinąć w prawdziwą ciążę bo może nie być zarodka itp . . :(
ehh teraz tylko myślę czy będzie ten dzidziuś czy nie....
Wczesnie jest, wiec sie nie przejmuj ;-) zawsze mozesz zrobic bete i sie uspokoic troche.
Zaczal sie czas cwiczenia cierpliwosci, bo od tej pory czeka Cie okrutne czekanie na wszystko :-D bicie serduszka, koniec I trymestru, pierwsze ruchy, polowkowe itd ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India kocham Cie za te słowa!!!
Dokładnie tak samo myślę, ale wczoraj emocje wzięły górę i pękłam...
Przegadalismy cała sytuację z M i doszliśmy do wniosku, że on jest niegrzeczny jak jest pozostawiony "bez uwagi" Pani, a przeciez nie będę go karać w domu za to, co już był ukarany w przedszkolu...
Babydream odczekać że dwa tyg jak pisaly dziewczyny i dopiero idź popatrzyc na ten mały cud [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Mialyscie rację ... nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj do ginekologa. Ale niestety jedynie jakie badanie mi zrobiła to wsadziła palec i powiedziała że macica się nie powiększyła i nic nie wiadomo. Kazała czekać i nastraszyla mnie ze tak na prawdę nie musi się ten stan rozwinąć w prawdziwą ciążę bo może nie być zarodka itp . . :(
ehh teraz tylko myślę czy będzie ten dzidziuś czy nie....
Ci lekarze, zero delikatności, nie martw sie na zapas, na razie nie dzieje sie nic niepokojącego, jesteś w ciąży i ciesz sie tym! Na martwienie sie będzie dużo czasu, a tak jest dobrze, pójdziesz kolejny raz i będzie wiadomo na bank. Zrób betę jeśli bardzo sie niepokoisz, ale ja bym już radośnie czekała na serduszko
Mnie tak kusi test, powinnam zrobić w dniu @ czyli 6 a już łażę wokół i sie czaje ćwiczę silną wolę

Leeleeth, a o ktore dziecko sie staracie?

Anna, hormony to w kazdej sytuacji moga nas z rownowagi wyprowadzic, wiec sie nie dziwie. Ja w ciazy nie jestem, a czasem trafi sie dzien, ze moge plakac z byle powodu, a co dopiero jakby mi nauczycielka na moje dziecko gadala.
A co do wypisania z przedszkola to tez bym sie zastanawiala. Z jednej strony fajnir jak synek bedzie chodzil, bo bedziesz miala wiecej czasu dla.najmlodszej, a z drugiej argumenty meza sa trafne

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India kocham Cie za te słowa!!!
Dokładnie tak samo myślę, ale wczoraj emocje wzięły górę i pękłam...
Przegadalismy cała sytuację z M i doszliśmy do wniosku, że on jest niegrzeczny jak jest pozostawiony "bez uwagi" Pani, a przeciez nie będę go karać w domu za to, co już był ukarany w przedszkolu...
Babydream odczekać że dwa tyg jak pisaly dziewczyny i dopiero idź popatrzyc na ten mały cud [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png
Jestem pedagogiem, i szczerze strasznie mnie wkurzają Panie przedszkolanki czy inne nauczycielki. Ich podejście do dziecka jest co najmniej karygodne, nie zdawały sobie sprawy, że dzieci są różne i czasem trzeba sie pochylić nad konkretnym dzieckiem, puść jej salwę o powołaniu nauczyciela i podejściu Korczakowskim.

reklama
No wiem ze miałam czekać. .. ale ja właśnie strasznie niecierpliwa bestia jestem. Ja bym już chciała od razu wszystko wiedzieć.. :/
Dzięki kochane będę musiała poczekać... oby tylko było wszystko dobrze...

Do góry